İttifak yapan SP ve BBP adaylarını tanıttı

İttifak yapan Saadet Partisi ve Büyük Birlik Partisi, 80 İstanbul milletvekili adayını, bu akşam düzenlenen toplantıyla tanıttı.

GİRİŞ 14.04.2015 23:53 GÜNCELLEME 15.04.2015 00:11
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Saadet Partisi Genel Başkan Yardımcısı Birol Aydın, toplantıda yaptığı konuşmada, “Adalete olan güvenin sarsıldığı, sevgi, merhamet duygularının zayıflatıldığı, toplumun olabildiğince kamplaştırıldığı, işsizliğin çığ gibi büyüdüğü, gelir dağılımındaki adaletsizliğin büyüdüğü, siyaset ve siyasetçilere olan güvenin olabildiğince sarsıldığı, milletimizi, devletimizi ayakta tutan sütunların, kurumların yıpratıldığı, iç ve dış tehdit algısının kendisini her zamankinden daha fazla hissettirdiği, 'ya bendensin ya düşmanımsın' bilincinin bir algı operasyonuyla ortaya konulduğu bir zaman diliminde, ülkemiz önemli bir seçim gerçekleştirecek. 7 Haziran seçimleri ülkemiz ve milletimiz açısından, her zamankinden daha fazla bir dönüm noktasına tekabül etmektedir. Parlamentonun güçlü ve makul sesi olmak adına bir araya geldik. Barajları yıkıp parlamentoda gerçekten makul ve güçlü bir ses olacağız" dedi.

BBP Genel Başkan Yardımcısı Bayram Karacan da, ülkede yaşanan olumsuzlukların, hukuksuzlukların ve adaletsizliklerin sona erdirilmesi adına, yeni ve farklı bir Meclis aritmetiğinin oluşabilmesi için ellerinden geleni yaptıklarını vurguladı.

Toplantıda, seçim stratejisi sunumunun ardından tek tek adayların tanıtılmasına geçildi.

Son olarak polis başmüfettişiyken emekliye ayrılan İstanbul Emniyet Müdürlüğü'nün eski Güvenlik Şube Müdürü İlyas Burunak da, İstanbul 1. Bölge'den BBP kontenjanından milletvekili adayı oldu. Burunak, Diyarbakır'ın Lice ilçesinde, 2012 yılında, Türkiye'nin en büyük uyuşturucu operasyonu olduğu belirtilen 21 ton esrarın ele geçirildiği helikopterli "Bataklık Operasyonu"nda da yer almıştı.

Adayların kendilerini tanıtmalarının ardından toplantı sona erdi.

YORUMLAR 10
  • Recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Sevgili kardeşlerim ilk önce milli ittifaka başarılar dilerim. The cemaat Türkiye de 85 bölgesinde 85 bağımsız aday ile seçime giriyor. Bu konuda ittifaka iftira atmayın. Sevgi ve saygıyla hele şükür bir alternatif çıktı
    Cevapla
  • Milli ittifak 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu sefer oyum milli ittifaka 12 sene oy verdim AKP ye her seçim ortamı gerip vatan millet Sakarya deyip oy verdim bu sefer bitti bizi kandırmaktan birşey yapmıyorlar gerekirse baraj Altında Kalsın ittifak en azından Vicdanım rahat olur
    Cevapla
  • yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    hayırlı olsun bir antarnatif çıktı işte mhp sana oy yok bundan sonra
    Cevapla
  • said 8 yıl önce Şikayet Et
    bu iki parti su an en temiz durus sergliyen olusumdur.. hafife almayyin derim
    Cevapla
  • m yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    ikisi birden 1,5 eder boşa kürek salamayın
    Cevapla
  • yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    bildiğim çok insan bu ittifaka oy verecek özellikle mhp li arkadaşlar barajı geceryer bana göre m. yıldız kardeşim
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Kuantum çağı başlıyor: İnternetin devri kapanacak... Brainet ile iletişim kuracağız!
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri