Özbakır: Erdoğan'a çok haksızlık yapılıyor

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan övgüyle bahseden AK Partili aday Hüseyin Özbakır'ın yolu bir daha kesişti.

Özbakır: Erdoğan'a çok haksızlık yapılıyor
Özbakır: Erdoğan'a çok haksızlık yapılıyor
GİRİŞ 16.04.2015 04:35 GÜNCELLEME 16.04.2015 08:18
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Ömer Süt'ün haberi

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın, 1999 yılında İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı döneminde Siirt'te okuduğu şiir nedeniyle 1999 yılında 4 ay tutuklu kaldığı Pınarhisar Cezaevi'nin o dönemki savcısı olan Hüseyin Özbakır, AK Parti'nin Zonguldak'taki birinci sıra adayı. İlk kez 1999'da Pınarhisar Cezaevi'nde tanışan Özbakır, Cumhurbaşkanı Erdoğan'la yolları 16 yıl aradan sonra bir kez daha kesişti. Erdoğan'ın kurmuş olduğu AK Parti'de siyaset yapma fırsatı yakalayan Özbakır, bu fırsatı kendisine veren Başbakan Ahmet Davutoğlu'na da teşekkür etti. 

"MUHALEFETİN ELEŞTİRİLERİ YERSİZ VE ANLAMSIZ"

Cumhurbaşkanı Erdoğan'la zaman zaman görüştüğünü belirten Özbakır, Erdoğan'ın diyaloğa ve istişareye açık bir karaktere sahip olduğunu ifade ederek, muhalefetin Erdoğan'la ilgili olarak dillendiği eleştirilerin yersiz ve anlamsız olduğuna vurgu yaptı. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın cezaevinde olduğu süre içerisinde hem cezaevi çalışanlarıyla hem de koğuştaki arkadaşlarıyla sürekli diyalog içerisinde olduğunu sözlerine ekleyen AK Partili Özbakır, özellikle Kemal Kılıçdaroğlu'nun Erdoğan'a 'diktatör' yakıştırmasına da tamamen karşı çıkıyor. 

ÖZBAKIR: CUMHURBAŞKANIMIZA ÇOK HAKSIZLIK YAPILIYOR

Erdoğan'a bu konuda çok haksızlık yapıldığının altını çizen Özbakır, reis-i cumhurun tam bir vefa örneği olduğunu söylemekten de kaçınmadı. Özbakır, Cumhurbaşkanı'nın Türkiye'ye ne kadar faydalı ve önemli işler yaptığını söylemenin gereği bile olmadığına vurgu yaparken, kendisini tanıyan ve onunla diyaloğa geçen herkesin onun ne kadar harika bir insan olduğunu görür, açıklamasında bulundu. 

KARADENİZLİ ÖZBAKIR, ZONGULDAK'A HİZMETE HAZIR

9 yıldan beridir Zonguldak'ta halkla iç içe bir görev sürdürdükten sonra AK Parti'de siyaset yapmaya kararı verdiği belirten Özbakır, eğer milletimiz bize Meclis'e gitme yolunu layık görürse şehrimizi kalkındırmak için, diğer partili arkadaşlarla birlikte şehrimize hizmet etmek için var gücümüzle çalışacağımın sözünü vermek istiyorum, dedi. 

Aslen Trabzon Sürmeneli olan Özbakır, 2006 yılında Zonguldak'a Cumhuriyet Başsavcısı olarak atanmış daha sonra da burada emekli olmuştu. 

omer.sut@haber7.com

Haber7

YORUMLAR 14
  • ASİLTÜRK 8 yıl önce Şikayet Et
    korku ve ya yağcılıkla söylenmiş ifadelerdir diye düşünüyorum
    Cevapla
  • ÇIRAK 8 yıl önce Şikayet Et
    İşte felan cezaevinin savcısı, filan zamanda şöförü, bilmem çay getiren çaycısı gibi sıfatlarla milletvekilliği yapılması ne kadar doğru..
    Cevapla
  • murat 8 yıl önce Şikayet Et
    elinin körü... madagaskardan adam mı getirip vekil yapsınlar... savcı adamı mv adayı göstermişler daha nolacakmış... ord. prof mi olmalı
    Cevapla
  • erdal 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne demesini beklerdiniz adam 1. Sıra adayı
    Cevapla
  • osman aksu 8 yıl önce Şikayet Et
    Sanki ekmeleddin ihsanoğlu yıllardır siyasetin içindeymiş gibi,önce CHP tarafından c.baş.adayı yapıldı.MHP destek verdi.olmadı.şimdide vefa borçlarını ödemek için MHP den aday yapıldı.TÜRKİYE hakkında bilgisi dahi olmayan bu adam M.V adayı olursa T.C de başşavcı olarak görev yapan birisi haydi ahydi M.V olur.hep kendi düşüncenizi başkalarına kabul ettirmeye çalışmayınn
    Cevapla
  • Ezbere konuşan parazitler 8 yıl önce Şikayet Et
    Adamı tanımadan etmeden hep ön yargılı ifadeler kullanıyorsunuz. Sizin gibi tipler geçmişte olduğu gibi, gelecekte de olacaktır. Emekli savcının vatana-millete faydalı olup olmayacağını nereden biliyorsunuz? Müneccim misiniz?
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    tanıyoz keradenuzli...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bediüzzaman’ın yakın akrabası ve Nur Cemaati'nin önemli isminden ‘seçim’ açıklaması!
İzmir'de Yeniden Refah adayı AK Parti lehine yarıştan çekildi!