Akdoğan: PKK kısa sürede silah bırakmaz!

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Şu an PKK'nın kongre toplayarak silah bırakması kısa vadede, şu birkaç ay içerisinde görünmüyor" dedi.

Akdoğan: PKK kısa sürede silah bırakmaz!
Akdoğan: PKK kısa sürede silah bırakmaz!
GİRİŞ 16.04.2015 17:42 GÜNCELLEME 16.04.2015 18:55
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, "Sen teröristle buluşma şöleni yapıyorsun, silahlı unsurlarla buluşuyorsun ve onlar silah üzerinden bir propaganda yapıyorlar. Yani silahtan medet uman bir yaklaşım, silahın gölgesinde seçime girmek demokrasiye inanmamaktır. Sen silahın gücüyle bir oy almış oluyorsun, bu, HDP'nin oylarına gölge düşürecek, şaibe karıştıracak bir şeydir. Kendisinin bundan uzak durması lazım, HDP'nin çağrı yapması lazım. Silahlı adamların ortada dolaşması ve bulaşmasıyla HDP örgüt partisi durumuna düşer, inandırıcılığı da kalmaz" dedi.

AP'NİN KARARI ÖNCEDEN PLANLANDI

- Uluslararası zeminde 100. yıl dolayısıyla çok ciddi hazırlıklar yapıldığı anlaşılıyor. Türkiye'yi burada nasıl mahkum edebiliriz, nasıl zor durumda bırakabilirizin peşindeler ama burada bekledikleri olumsuzlukları üretebileceklerini sanmıyorum, bunun işaretlerini de çok görmüyorum. Birtakım şeyler oldu, Papa açıklama yaptı, şimdi kıvranıyor. Çünkü yanlış bir şey bu. Yani biz iyi niyetli olarak bir çağrı yapıyoruz. Gelin arkadaş, kin ve nefret üzerine geleceği inşa edemeyiz. Geçmişte ne yapıldıysa oturup konuşalım, araştırılsın, gereği ne ise yapılsın. Adamlar açlıktan ölüyorlar, diaspora bırakmıyor ki ilişki geliştirelim.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 2
  • istanbuldan 9 yıl önce Şikayet Et
    Pkk hainleri kiyamet gunune kadar silah birakmaz. Bunu bilmeyenmi var.
    Cevapla
  • zafer 9 yıl önce Şikayet Et
    pkk nın bitirilmesi için önce bir genel af çıkarıp,teslim olan bütün pkk lıların af edileceğini resmi olarak ispatlamak lazım. affın arkasından teslim olmayıp,eylemlerini sürdüren pkk lılara her türlü sert muameleye,bombalama,askere silah kullan emrini vermeye kimsenin birşey demeye yüzü olmaz. bu aftan sonra teslim olmayan pkk lılardan 1000-2000 tanede öldürseniz,kimsenin birşey demeye hakkı kalmaz. biz af çıkardık,hepsini affettik ama yine silah bırakmayıp eylemlerine devam ettiler ,bizde müdahaleye mecbur kaldık diyebilesiniz.
    Cevapla
DİĞER HABERLER
ÖSYM'nin izole sınav merkezi kapılarını ilk kez açtı! Çöp bile 45 gün dışarı çıkmıyor
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat