Arınç ve Gül, yeni parti mi kuruyor?

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, 'Abdullah Gül'le yeni parti kuracaklar' iddiasına cevap verdi.

GİRİŞ 17.04.2015 12:12 GÜNCELLEME 17.04.2015 16:06
Bu Habere 40 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Bursa'da köşe yazarlarıyla kahvaltıda buluştu. Kahvaltıda önemli açıklamalarda bulunan Arınç, 'Abdullah Gül'le yeni parti kuracaklar' iddiasına değinerek; ''İnternette dolaşırsanız bu saçmalıklara çok yerde rastlarsınız ama gerçek hayatta bunların bizim için kullanılması mümkün değil. Şu açıdan söylüyorum, biz belli bir dava için siyaset yaptık.

Günübirlik parti kuranlardan değiliz. Benim siyasi çizgim Milli Selamet, Refah ve Fazilet olarak devam etti. Fazilet Partisi kapatılınca biz AK Parti’yi kurduk. Fazilet Partisi’nin bir kısmı Saadet Partisi’ne gitti.

BİZ İDRİS NAİM ŞAHİN DEĞİLİZ!

Eğer Fazilet Partisi kapatılmasaydı ben AK Parti’de olur muydum, orası ayrı konu. Biz AK Parti’yi kurduk bu parti bizim her şeyimiz. İnancımız ve geleceğimiz orada. Biz İdris Naim Şahin değiliz, Emine Ülker Tarhan değiliz, kendi kendine parti kurup sonra o partiden ayrılan biri değiliz. Biz AK Parti’nin başarısı için çalışacağız'' dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 40
  • Mert Savaş 9 yıl önce Şikayet Et
    Ak partiyi bırakmazlar
    Cevapla
  • Kenan 9 yıl önce Şikayet Et
    Adam birşey demediki, basın soru sordu adam cevapladı sacmalık dedi, burdaki yorumlarda sanki adam basın karşısına cıkmış parti acıcam demiş gibi konuşuyorsunuz, haber okuyun, sadece başlık okuyup yorum yazanlarsınız
    Cevapla
  • Arı bilal 9 yıl önce Şikayet Et
    Allah bu dava yolunda yardımcınız olsun
    Cevapla
  • muhalafet 9 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah kurarda şöyle güzel bir muhalefet ortaya çıkar. Kıyasıya bir mücadele olur
    Cevapla
  • Ahmet23 9 yıl önce Şikayet Et
    Bülent beyi belki parti kurmaz. Fakat 2 gün önce Abdullah Gül'ün "muhalefet bu seçimde güçlenerek çıkacak" demesi kafalarda soru işareti bıraktı. Paralel meselesinde de kerhen paralel dedi...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Üsküdar-Samandıra Metro Hattı'ndaki aksaklık 40 saattir çözülemedi
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu