CHP İzmir'i karıştıran veto detayı

Adaylığı YSK tarafından veto edilen Atilla Sertel Twitter'dan açıklama yaptı. CHP'li Sertel'i yine CHP'li 3 arkadaşı şikayet etmiş.

CHP İzmir'i karıştıran veto detayı
CHP İzmir'i karıştıran veto detayı
GİRİŞ 18.04.2015 14:35 GÜNCELLEME 18.04.2015 14:53
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Türkiye Gazeteciler Federasyonu ve İzmir Gazeteciler Federasyonu eski Başkanı Atilla Sertel'in ön seçimle 3. sıradan seçilip CHP'den 2. bölge 6. sıra milletvekilliğini adaylığını YSK iptal etti. İptal gerekçesi ise Sertel'in Basın İlan Kurumu'nun Genel Kurulu'na katılması. Sertel, kendisini 3 CHP'li ismin şikayet ettiğini söyledi.

CHP'DE SULAR DURULMUYOR

Atilla Sertel, Twitter'dan ''Arkadaşlar, YSK, CHP'li aday arkadaşlarımızın itirazları sonucu, BİK Genel Kurulu'na katılmamı gerekçe gösterdi ve adaylığımı iptal etti'' yazarak adaylığının iptal edildiğini duyurdu.

''CHP'DEN 3 ARKADAŞIMIZ ŞİKAYET ETMİŞ''

Atilla Sertel şunları söyledi:

''Demokratik bir önseçimle 3. sıradan çıktım. İzmir Gazeteciler Cemiyeti'ni temsilen gazetecilerin haklarını korumak için Basın İlan Kurumu'nun Genel Kurulu'na katılıyordum. Bunu devlet memurluğu görevi saymışlar. Ben o kurumdan maaş almıyorum. Sadece 3 ayda bir katılıp görüş bildiriyorum. Bunun devlet görevi sayılmasını hukukçular da çok saçma buluyor. Önseçimle kazanmış bir insanın CHP hakkını savunur diye düşünüyorum. Şikayet edenleri biliyorum. CHP'den 3 arkadaşımız şikayet etmiş. Yapacak bir şey yok. Yapılan önseçimde şahsıma güvenen, bana oy veren tüm partililerimize ve üyelerimize teşekkür ediyorum''

YORUMLAR 3
  • Hüseyin Şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP=Kaos
    Cevapla
  • SALİM 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP NİN BÜTÜN YAPTIG KOMEDİ ZATEN baska yokki.
    Cevapla
  • iso 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunların iktidar olmaya niyetleri yokki zaten biri çalar öteki söyler geçer giderler fani dünyadan
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Kaza gününe dair yeni görüntü ortaya çıktı! O 7 kişi tek tek tespit edildi
İsmail Saymaz: Bir binayı almayı beceremeyenlere iktidarı teslim ederler mi?