Davutoğlu'nun aracından canlı yayın yaptı

Başbakan Davutoğlu'nun makam aracından halkı selamladığı anlar canlı yayın olarak Twitter üzerinden yayınlandı.

GİRİŞ 18.04.2015 15:24 GÜNCELLEME 18.04.2015 17:25
Bu Habere 28 Yorum Yapılmış

Ankara'dan İstanbul'a gelen Başbakan Ahmet Davutoğlu yol boyunca karşılaştığı vatandaşlara makam aracının camını açarak selam verdi.

Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Basın Danışmanı  Osman Sert, Başbakan Davutoğlu'nun makam aracından halkı selamladığı anları "twitter periscope" uygulamasından canlı olarak yayınladı.

Videoda Başbakan Davutoğlu'nun makam aracından halkı selamladığı görülüyor. Halkın "Başbakanım sevgiler" sözlerine Davutoğlu, "Dua buyurun inşallah" diyor. Araç ilerledikçe Başbakan Davutoğlu ile halk arasında diyalog sürüyor.

İnternetin son trendi Periscope uygulamasını kullanan binlerce insan telefonlarından yayın yapabiliyor. Davutoğlu'nun kullanmasının ardından ise pek çok siyasetçi bu uygulamaya rağbet edecek gibi görünüyor.

YORUMLAR 28
  • İnanmış Bir Adam 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah Yar ve Yardımcıları olsun ağzı dualı, yüreği imanlı güzel insanlar. Allah Hem Cumhurbaşkanımızı hem Başbakanımızı başımızdan eksik etmesin. Her ne kadar alt tabakada çürük adamlar var olsa da, bir koli yumurtanın hepsi sağlam olmuyor işte çıkıyor arada. Onlarıda Allah ıslah etsin ne diyelim...
    Cevapla
  • Aziz ALTINTAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Akparti Sayın Davutoğluylada yoluna emin adımlarla devam edecektir yapılan hizmetler halkımıza çok güzel anlatılması lazım yapılan işler çok yapılanları anlatma ifade etmede sıkıntı var bence tam anlatılmıyor yinede seçimi alırız fakat yapılanları anlatabilme önceden ne durumdaydık şimdiki durumu ve geleceği güzel olur düşüncesindeyim.
    Cevapla
  • doğruyu bulan 8 yıl önce Şikayet Et
    kendi adıma ak partiye oy vermek hiç nasip olmamıştı o kadar seçim geçmesine rağmen. ama tüm saldırılara rağmen güçlü bir iktidar için haziranda ak parti yüzde 50 nin üzerinde çıkar inşallah. dünyaya gerçek barışın gelmesi için Türkiye her yönüyle tam bağımsız ve güçlü olmalı. bunun gereği de istikrardır. Allah bu ülkenin ve alemi İslamın yücelmesi için doğru insanları başımızdan eksik etmesin.
    Cevapla
  • Yozgatlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Adam gibi adamlara selam olsun.
    Cevapla
  • ZAFER 8 yıl önce Şikayet Et
    Rabbim ülkemize hayırlı işler yapmayı nasip eylesin sizi korusun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
EYT düzenlemesinden en çok faydalananlar SSK’lı çalışanlar
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!