Arınç: Profesör lakaplı birisi...

Bülent Arınç "İkinci parti MHP ben iktidar olacağım diyor mu? Hayır. Oy hedefi diyor mu? Profesör lakaplı birisi yüzde 41 olur diyor" dedi.

Arınç: Profesör lakaplı birisi...
Arınç: Profesör lakaplı birisi...
GİRİŞ 18.04.2015 19:18 GÜNCELLEME 18.04.2015 19:18
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, AK Parti Bursa milletvekili adalarının tanıtım toplantısında konuştu.

Ben çok şey görmüş ve yaşamış bir insanım 2 milletvekili çıkar birbirleriyle kavga eder. Bursa öyle olmaz Bursa’da 11’i aynı sözü söyledi. Teşkilatların en güzel örneklerini söylediler.

Kadrolarımız zengin başarılı ve birimli. 230 aday adayı içinden bugün bu tek liste ile huzurlanırızdayız. Aday adaylarına da teşekkür borçlarımız var. İyi kabiliyetli ve başarılı olabilirler. Aday adaylarımızla el ele verip çalışacağız.

Biz 2002’de 15 ayda iktidara geldik. Parlamento içinde 7 parti parlamento dışında kaldı. Biz ve CHP parlamentoya girdik.

İçimizden adam çaldılar. Muhaffak olamadılar. Ak Parti artık çok oluyor dediler. Fırsat bulamadılar. İkinci yarıya büyük bir başarı ile başlayacağız. Mevcut rakiplerimize bakalım.

50 cm falan olacak oy pusulası. Bunların büyük kısmı markidir ismi vardır sadece. Rakibimiz 3 partinin durumuna bakalım. HDP tek amacı barajı geçmek. AK Parti’nin milletvekili sayısından çalmak. İktidar amacı var mı? Yok. İktidara gelme amacı yoksa neyi amaçlıyor. Ben baarjı açayım ideolojim gereği örgüt adına bunları gerçekleştireyim.

YÜZDE 60 VURGUSU

İkinci parti MHP ben iktidar olacağım diyor mu? Hayır. Oy hedefi diyor mu? Profesör lakaplı birisi yüzde 41 olur diyor. Burada biri laf etmişti. Ben de çenem durmaz. MHP’li bir profesör konuşma yapıyor. Ekmeleddin Bey yüzde 60 birinci turda alacak diyor. Ordinaryus olsan ne yazar. Milleti tanımıyorsun. Ne yüzde 60’ından bahsediyorsun.

KAYNAK: AJANSLAR
YORUMLAR 1
  • Acaba 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz böyle büyüklenmeye ve büyük büyük konuşmalara devam edin bakalım, bu sefer millet de size büyük bir ders verecek, göreceksiniz o büyüklenmeleri...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Yeni gelişmeyi duyurdular! İsrail ve Hamas'tan beklenmedik ateşkes adımı!
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı