İmamlar duaya gelmedi, yine AK Parti suçlu oldu

Kütahya'nın Hisarcık ilçesinde MHP seçim bürosu düzenlenen törenle açıldı.

İmamlar duaya gelmedi, yine AK Parti suçlu oldu
İmamlar duaya gelmedi, yine AK Parti suçlu oldu
GİRİŞ 22.04.2015 01:05 GÜNCELLEME 22.04.2015 04:51
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık, Hisarcık ilçesinde partisinin seçim bürosu açılışına dua okumak için imamların gelmediğini söyleyerek, "Sizler AKP'nin mi imamı mısınız? Devletin mi imamı mısınız?" dedi. 

Törene MHP Kütahya Milletvekili Alim Işık ile milletvekili adayları Hüseyin Bali, Önder Kıcıroğlu ve Erol Alpertürk ile çok sayıda kişi katıldı. Milletvekili Alim Işık yaptığı konuşmada, seçim bürosunun açılışında dua okumak için hiç bir imamın gelmemesine tepki gösterdi.

Işık şöyle konuştu: "Bu seçim bürosu sevginin saygının konuşulacağı bir bürodur. Ama bu büronun açılış duası için bu ülkenin hazinesinden maaşını alan hiçbir imam korkusundan gelememiştir. İşte Türkiye, işte Kütahya, işte Hisarcık budur. Bu büronun açılışını yapamayan imamlara buradan sesleniyorum; milletimin hakkı sizlere haram olsun. Sizler AKP'nin mi imamı mısınız? Devletin mi imamı mısınız? Allah aldığınız paralara sizlere huzur içerisinde yedirmesin. Bir partinin seçim bürosunun açılışında dua yapmaktan korkanlar Türkiye'ye hizmet edemezler. Siz Allah'tan mı korkuyorsunuz? AKP'den mi korkuyorsunuz? Ey imam efendiler siz kimin evladısınız? Kime hizmet ediyorsunuz? Bu camilerde okuduğunuz ezanlar ecdadımızın bize hatırasıdır. Milliyetçi Hareket Partisinin değerli mensupları, bu güzel gençler bu ezanlar susmasın diye şehit olmuşlardır. Bugün korktuğunuz partinin temsilcilerinin hiç birisi bu yolda, bu davada şehit vermemiştir. İmam efendiler. Aklınızı başınıza toplayınız." 

Hisarcık İlçe Müftülüğü yetkilileri ise, imamların siyasi partilerin düzenledikleri etkinliklere katılma zorunluluklarının bulunmadığını belirtti. 

YORUMLAR 11
  • semih kütahya 8 yıl önce Şikayet Et
    alim hocam akşamları kahvehane köşelerinde okey oynayacağına iki dua öğrenseydin de sen okusaydın olmaz mıydı?
    Cevapla
  • DADAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Camileri Koruyacağız Diyerek Cami Duvarları Dibinde Bira Şarap İçene Kadar Kendinizi Eğitseydiniz Kendi Duanızı Kendiniz Yapsaydınız. İmamın Görevi MHP ye CHP ye Ak Partiye ve Diğer Siyasi Partilerin Büro Açılışlarında Dua Okumak Değildir. Siyasi Büro Açılışlarında Dua Eden İmam Arkadaşlar Varsada Bunlar İmam Oldukları İçin Değil O Görüşe İlgi Duydukları Ve Dua Okumayı Bildiklerindendir Bu Şahıslar MHP lide CHP lide AK partilide ve Hatta HDP lide Olabilirler Caminin İçinde Siyaset Yapmadıkları Sürece Dışarıda Bir Vatandaştır ve Mutlaka Bir Görüşü Vardır.
    Cevapla
  • ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    ey alimmmm ışıkkkkkk cumhurbaşkanımız imam yoksa dua sını kendi okur. Müslüman bir lider. Sen dua bilmiyormusun. İmam şartmı. 1980 öncesi üniversitelere öğrenci alımında mülakat yaparlardı ön kayıtta. Okul başkanı adaya elhamı (fatiha) yı oku derdi. Yanında duran imam hatipli arkadaşına döner sorar lan hacı doğru okudumu diye. İşte böyle bir teşkilattan turk islam anlayışı çıkmaz. Ak partiden başka da iktidar olmazzzzzzz. Yormayınnnnnn kendinizi de milletideeeeee
    Cevapla
  • Boşver 8 yıl önce Şikayet Et
    İçinizde dua edecek kimse yoksa neden açılış yaparsınız ki.
    Cevapla
  • calp 8 yıl önce Şikayet Et
    dualar hayırlı işler içindir
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Almanya'dan Türkiye açıklaması: Her zaman kolay olmayan bir ortak
Keskin nişancı Gazze'de işgalci İsrail askerini böyle öldürdü