Çelik: Ak Parti ile siyasette kadının önemi arttı

Antalya AK Parti Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, seçim çalışmalarını Gazipaşa ilçesinde sürdürüyor.

Çelik: Ak Parti ile siyasette kadının önemi arttı
Çelik: Ak Parti ile siyasette kadının önemi arttı
GİRİŞ 24.04.2015 18:38 GÜNCELLEME 25.04.2015 14:55
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

İlk olarak AK Parti Gazipaşa ilçe teşkilatını ziyaret eden milletvekili adayı Sena Nur Çelik, AK Parti döneminde kadıların siyasi, sosyal, kültürel ve ekonomik alanlar dahil olmak üzere toplumun her alanında önlerinin açılması için önemli adımlar atıldığını söyledi.

“YAPTIKLARIMIZ YAPACAKLARIMIZIN TEMİNATIDIR”

Gazipaşa’da ilk olarak AK Parti İlçe Teşkilatı’nı ziyaret eden AK Parti’nin Alanya’dan ilk bayan Milletvekili Adayı olan Sena Nur Çelik, yapılacak olan seçimin çok önemli olduğunu söyledi. Sena Nur Çelik, “Yaptığımız hizmetleri vatandaşlara anlatmak çok önemli. Bakanımız Lütfi Elvan’da buraya geldiğinde çok güzel ifade etti. “Biz bir ideoloji partisi değiliz, biz bir hizmet partisiyiz’ dedi. Bizim zaten yaptıklarımız, yapacaklarımızın teminatıdır. Bu nedenle yaptığımız, yapacağımız işleri her alanda vatandaşlarımıza çok net bir şekilde anlatmamız lazım. Bunu yaptığımız zaman vatandaşlarımız bizim verdiğimiz vaatlerin boş olmadığını, verdiğimiz sözü tutan bir iktidar partisi olduğumuzu anlayacaklar. Zaten vatandaşlarımızın birçoğu bunu biliyor. Diğer vatandaşlarımızla da konuşacağız. Onların da kapılarını çalacağız. Biz her zaman uzlaşmacı, kucaklayıcı bir tavırdan yanayız. Biz şahıslara hakaret eden, karalayıcı propaganda yapan bir parti bir parti değiliz. Biz hizmetimize odaklanacağız, bunları insanlara anlatmaya çalışacağız. Son 13 senede Türkiye’de 80 yılda yapılmayan, yapılamayan hizmetler yapıldı. 80 senede açılan tünel uzunluğu 50 kilometreyi geçmiyorken 13 senede 200 km’nin üstünde tünel açıldı. Bunların zaten halkımız farkında ama net bir şekilde ifade etmemiz gerekiyor” dedi.

“AK PARTİ DÖNEMİNDE KADINLARIN  SİYASETE KATILMA ORANI ARTTI”

Kadınlarla ilgili AK Parti’nin yaptığı çok önemli icraatlar olduğunu vurgulayan Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik,  “Bizim listemizdeki kadın adayların pozisyonuna baktığımız zaman AK Parti’nin kadınların siyasi katılımına ne kadar önem veren bir parti olduğunu görüyoruz. Şuanda Ak parti’de 99 tane kadın vekili adayı var. Hepsiyle Ankara’da tanıştık. Hepsi birbirinden değerli insanlar. Kadınların siyasete katılımı AK Parti iktidara gelmeden önce yüzde 4 civarındayken, 2011 senesinde bu oran yüzde 14’e çıktı. İnşallah bu seçimlerde bu oran daha da artacak. Kadına karşı ayrımcılığa toplumun her alanında son vermek için çalışan bir partiyiz. Bunu çok iyi anlatmak zorundayız. Kadına karşı şiddete yönelik ciddi çalışmalar yaptık, yapmaya da devam edeceğiz. Kadın konuk evlerinin sayısı biz iktidara gelmeden 11’ken, biz iktidara geldik sonra bu rakam 130’un üzerine çıktı. Yapılanlar yeterli mi? Tabii ki yeterli değil. Çok daha iyi olması gerekiyor. Biz bizden öncekilerin yaptıklarının üstüne koymak için çalışacağız. Partimiz zaten sürekli bunlar için çalışıyor. Yapılan hizmetleri daha iyi bir seviyeye çıkarmak için çalışıyor” şeklinde konuştu.

“HERKESE EŞİT MESAFEDE YAKLAŞIYORUZ”

Herkese eşit mesafede yaklaştıklarını dile getiren AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik konuşmasını şöyle tamamladı: “Biz herkese eşit mesafede yaklaşıyoruz. Bize oy versin ya da vermesin herkese hizmet götüreceğiz. Biz kimseyi dışlamıyoruz. Ötekileştirmiyoruz. Her vatandaşın eşit muamele görmesini, eşit haklara sahip olmasını istiyoruz ve bunun için çalışıyoruz. İnşallah çok güzel bir dönem olacak. Ben son derece umutluyum.”

İlçe teşkilatının ardından Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, Gazipaşa Belediye Başkanı Adil Çelik’i makamında ziyaret etti. Sena Nur Çelik, Belediye Başkanı Adil Çelik ile ilçenin sorunları hakkında konuştu. Belediye başkanının makamında ziyaretinin ardından Gazipaşa Devlet Hastanesi’ni ziyaret eden AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, burada hastalarla, hasta yakınlarıyla yakından ilgilendi. Hastaların sorunlarını da dinleyen Sena Nur Çelik, hastalara acil şifalar dileğinde bulunurken, tek tek hastaları dinledi. Hastane ziyaretinin ardından Gazipaşa Semt Pazarı’nda esnaflarla bir araya geldi. Pazar esnafının da sorunlarını yakından dinleyen AK Parti Antalya Milletvekili Adayı Sena Nur Çelik, pazarcılara bol kazançlar diledi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 1
  • karakartal42 8 yıl önce Şikayet Et
    siyasette kadının yeri yok..osmanlının çöküşünün en büyük nedenlerinden biri budur
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Fransa'dan sürpriz 'Gazze' hamlesi! 48 saat içinde...
İkinci Köksal vakası! CHP'li aday kapıyı DEM Parti'nin suratına çarptı: Şerefsizlere...