'Biz kimsenin önüne yatmayacağız'

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, Almanya'da düzenlediği mitingde konuştu.

'Biz kimsenin önüne yatmayacağız'
'Biz kimsenin önüne yatmayacağız'
GİRİŞ 25.04.2015 17:25 GÜNCELLEME 25.04.2015 18:07
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmaları çerçevesinde Düsseldorf ISS Dome Arena'da yurt dışındaki partililere seslenen Kılıçdaroğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Türkiye'nin temiz siyasete ihtiyacı var. Kimseyi ötekileştirmeden bütün yurttaşlarımıza kucağımızı açıyoruz. Yurtdışı seçim çevresi oluşturacağız ve sizler kendi iradenizle seçeceğiniz 10 milletvekilini Meclis'e göndereceksiniz. 

- Emekli aylığında kesinti olmayacak. Bizim kitabımızda ayrılık gayrılık yoktur. Eşitlik, kardeşlik ve demokrasi vardır. Türkiye'de hangi uygulamayı yapacaksak, Almanya'daki yurttaşlarımız için de aynı uygulama geçerli olacak.

- Bütün komşularımızla sıfır sorun olacak dediler, komşumuz kalmadı. Dört büyük başkentte büyükelçimiz yok.

- Sizden isteğim sandığa gidin oyunuzu kullanın. Parti için değil çocuklarınız için bunu yapın.

- Biz kimsenin önüne yatmayacağız. Siyaset zenginleşme aracı değildir. Bizim iktidarımız sadece ve sadece halka saygı duyacaktır.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 9
  • Misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    senin şimdi yapmayı düşündüğün her şeyi tayyip erdoğanlı akp 12 yıldır yapıyor.
    Cevapla
  • d.c 8 yıl önce Şikayet Et
    bak senin vede topunuzun hayal bile edemediklerini tayyip yaptı .amerikasınada rusyasınada ,fransasınada ,almanyasınada yeri geldimi dümdüz gidiyor.eskiden olsa ekenomiyi hükümetin başına yıkarlardı .bak birşey yapamıyorlar. papa hepsini yedi düveli biraraya topladığı halde söylemekle yetiniyorlar. demek ekenomide iyi,siyaset de iyi . siz gelince ımfden borç alır 3-5 İSTAnbul dükasına dağıtırsınız.ne gücümüz kalır ne itibarımız.
    Cevapla
  • halis64 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP nin süslü araçları gezmeye başladı ve hoporlörlerinden EMEKLİLERE 2 MAAŞ İKRAMİYE diye anonslar geçiyorlar eğer emeklilerimiz bunlara inanırda oy verirlerse vay gelecekte hallerine,bu günlerini nasıl ararlar.Bende emekliyim ben istemezmiyim 2 maaş ikramiye,biz bunları çok gördük kaşıkla verip kepçenin daha büyüğü ile geri aldıklarını,Herkese 2 anahtar vaadlerinide gördük herkes elindeki anahtarlarıda kaybetti.ALLAH bunlara fırsat vermesin çok şükür bu günlerimize.
    Cevapla
  • izmir 600 tl bekliyor!!! 8 yıl önce Şikayet Et
    ben akp ye bunların ülkeyi yönetmesinden korktuğum için oy veriyorum. daha iyi bir parti bulursam bu milletin menfaati için oy veririm ve başımın üstünde de her zaman yerleri olur... Allah bu pişkinlere fırsat vermesin (AMİN)
    Cevapla
  • dadaş 8 yıl önce Şikayet Et
    sallamak atmak serbest ssk müdürü dün gece beyaz tvde melih gökçe belgeleriyle açıkladı chpede neler olmuş bu ssk müdürü sskyı nasl batırmış emekler için para yok 80 yaşına kadar çalışması diyen emekliye maaş veremiyen zat başbakan olacak türkiye 4 ayda 10 cente muhtaç olmasa bende erzurumlu degilim ALLAH bunlara asla fırsat vermesin amin vesallam
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Cumhurbaşkanı Erdoğan: Sandık hepimizin namusuna emanettir!
Kötü haberi duyurdular: Fenerbahçe o ligde oynayamaz! İşte sebebi