Davutoğlu: Bunlar terör çetesi, şiddet çetesi

Başbakan ve AK Parti Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu Sivas'ta halka hitap etti.

Davutoğlu: Bunlar terör çetesi, şiddet çetesi
Davutoğlu: Bunlar terör çetesi, şiddet çetesi
GİRİŞ 25.04.2015 18:03 GÜNCELLEME 25.04.2015 18:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutouğlu'nun konuşmasından satırbaşları;

- Sivas AK Parti davasına hep sahip çıktı. 7 Haziran'da sahip çıkacak. Sivas Kongresi'nde kongreyi oluşturanlar, "Kuva-i Milliye'yi amil (etken) ve İrade-i Milliye'yi (milli irade) hakim kılmak esastır" dediler.

- Birileri Doğu'ya, birileri Karadeniz'e gidemiyor. Bazılarının aksine Türkiye'nin her köşesine gidebilecek tek parti AK Parti'dir. Biz Kuva-yi Milliye partisiyiz. Çünkü biz Türkiye'yiz. Bizim için her şey Türkiye...

YİĞİDO BAŞBAKAN ARKANIZDA

- Yiğidolarla yürüyen Başkanım. Yiğidolara o kadar güveniyorum ki. Özel kalemim, koruma müdürüm Sivaslı Yiğidodur. Canımızı da malımızı da Yiğidolara emanet ettik. Yiğido Başbakan her zaman arkanızda olacak. Verdiğimiz her sözü tutacağız.

- Biz dün Çanakkale'de barış için toplandık. Onlar belli başkentlerde toplanıp Türkiye için kumpas kuruyorlar. Büyük oyun kuranlara büyük tuzak kuranlara Sivas izin verecek mi? AK Parti'yi durdurabilecekler mi? (Hayır sesleri yükseldi)

- 2013'te Gezi provokasyonuna imza attılar. 17-25 Aralık'ta Paralel çeteyi devreye soktular. Erzurum'da çok güzel bir afiş asmışlar. "Paralel, dikey fark etmez, Dadaş ihaneti affetmez". Hep ihanet içinde oldular. 

DEMİRTAŞ DA AYRI BİR ÇETE!

- Şimdi, bu Demirtaş, o da ayrı bir çete. HDP, şiddet çetesi, terör çetesi. Bir taraftan Ağrı'da teröristleri indirecekler ve vatandaşlarımıza baskı yapacaklar, diğer taraftan İstanbul'da, Sivas'ta Alevi kardeşlerimize, Kürt kardeşlerimize sahip çıkacaklar, özgürlükler diyecekler, halklar diyecekler. Ey Demirtaş, halklar, evet Anadolu'da birçok topluluk yaşıyor ama halklar değil bir tek millet var.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • yigido 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah 5te 5
    Cevapla
  • Tarhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Demirtaşyan uşağına sesleniyorum Günlerce meydanlarda soykırım yaygarası koparttın birde Erivan'da ayinlere katılsaydın kim olduğun daha iyi anlaşılırdı.Çünkü Fransız ve Rus dostlarının ağa Babaları oradaydı.yazıklar olsun bu dostlarının kışkırtmasıyla Ekmeğini yiyip suyunu içtiği Osmanlı'yı arkadan vuran bu Çetelere destek verdiğin için sana oy verecek insanlara...
    Cevapla
  • Genç Oğlan 8 yıl önce Şikayet Et
    Gümbür gümbür geliyoruz;siz alkışlaya durun.Biz alkışımızı sandıkta yapacağız!
    Cevapla
  • Aziz 8 yıl önce Şikayet Et
    1 tek millet !!!!! Bu hastalıktan kurtulmak gerek millet islamla alakalı degil, islamda ümmet vardır yaşasın islam milleti , eger müslüman degilse ne yapayım kürt veya türk kardeşimi , eger müslüman isr israilli bile benim kardeşimdir
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir Müslüman Kürt olarak dileğim HDP nin al aşağı olup barajın altında kalmasıdır inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Savunma Sanayii'nde bir ilk! ABD, Türkiye'den almaya başladı
Bakan Bolat: Kamu kurumları İsrail firmaları ile ticaret yapmıyor