Başbakan Davutoğlu Bayburt'ta konuştu

Başbakan Davutoğlu, "Biz Kılıçdaroğlu'nu SSK'dan biliriz" diyerek Kılıçdaroğlu'nun başarı hikayesini anlattı.

GİRİŞ 26.04.2015 16:40 GÜNCELLEME 26.04.2015 17:25
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Partisinin Edirne'deki mitinginde konuşan Kemal Kılıçdaroğlu, hayatı boyunca çok zor sınavlardan geçtiğini belirterek hayatının bir başarı hikayesi olduğunu söyledi.

Bayburt'ta Kılıçdaroğlu'na cevap veren Başbakan Ahmet Davutoğlu, "Biz Kılıçdaroğlu'nu SSK'dan biliriz" diyerek Kılıçdaroğlu'nun başarı hikayesini açıkladı:

BİZ KILIÇDAROĞLU'NU SSK'DAN BİLİRİZ

"Gelelim Kılıçdaroğlu'nun başarı hikayesine. Kılıçdaroğlu'nu tanımazlar. Bayburt'a gelmemiş ki tanısınlar. Biz söz verdik mi yaparız. Bakın Kılıçdaroğlu diyor ki ben bir başarı hikayesiyim. Kılıçdaroğlu'nu nereden biliriz, SSK'dan. SSK'da genel müdürüydü, geldiğinde borcu yoktu. Bıraktığında ise SSK en büyük borçla batmıştı. SSK'nın durumu televizyonlara yansımıştır. Savaş Ay, Kılıçdaroğlu'nun omzunu okşayarak soruyordu da, Kılıçdaroğlu tembel bir öğrenci gibi cevap dahi veremiyordu. Sen daha Savaş Ay'a cevap verememişsin, milletin sorusuna cevap verebilir misin. Madem başarı hikayesisin çık söyle "Kazanamazsam bırakırım de". Hedefi yüzde 35'miş. İşte Kılıçdaroğlu'nun karnesi böyle zayıflarla dolu bir karne."

YORUMLAR 4
  • yonetici 8 yıl önce Şikayet Et
    yonetici olmak bir kabiliyet işidir ,kabiliyet li olan her yerde başarılı olur ,cumhurbaşkanımız istanbul belediye başkanı iken de iktidarda başka parti vardı,istanbulu nereden nereye getirdiğini istanbullu biliyor demekki suçu başkasına aramamak lazım başarılı olan oluyor ,şimdi devletın bir kurumu olan ssk yı idare edemeyıp bataklığa gomen şahıs devleti yoneteceğine halkı nasıl inandıracak artık halkımız boş laflara kanacak durumda değil hastasına ilaç veremeyen iktidara gelsın halkına ekmek veremez ,ekmek karneye bağlanırsa şaşmayın
    Cevapla
  • istanbuldan 8 yıl önce Şikayet Et
    BAYBURT INSANI vefayi bilir davasini ve ulkesini satmaz. 2 milletvekilide simdiden hayirli olsun. Ayni samimiyeti de diger 80 vilayetimizden bekliyoruz.
    Cevapla
  • Remzi Ece 8 yıl önce Şikayet Et
    Elbette başarı hikayesi... Sn. Kılıçtaroğlu ssk hezimetini savunmuyor zaten. Bir seferinde ''O zaman iktidarda ben mi vardım?'' diyerek, o rezaletleri itiraf da etmişti. Şimdi kendisini herhangi bir kuruma başkan olarak atayın da farklı bir iktidarda neler yapabileceğini gösterme imkanı bulsun.
    Cevapla
  • Aydin 8 yıl önce Şikayet Et
    Deget Bayburt deget sende nem kaldi!
    Cevapla
DİĞER HABERLER
'Berzeg Sendromu' mahalleyi boşalttı: ‘Köylerde nüfus kalmadı’
Tarihi ziyaret öncesi Erdoğan açıklaması! Türkiye'ye net mesaj: İzin vermeyeceğiz