Soylu'dan Trabzon'u abat edecek müjde

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Araklı ilçesinde esnaf ziyaretinde icraatları anlattı "AK Parti Trabzon'u abat eder" dedi

Soylu'dan Trabzon'u abat edecek müjde
Soylu'dan Trabzon'u abat edecek müjde
GİRİŞ 27.04.2015 14:34 GÜNCELLEME 27.04.2015 14:59

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "İstanbul'da Marmaray'ı yapan AK Parti, Trabzon'da Kanuni Bulvarı'nı yapan AK Parti, Türkiye'de 26 havalimanını 52 havalimanına çıkartan AK Parti, Trabzon'u abat eder" dedi.

Soylu, Araklı ilçesinde esnaf ziyareti sırasında yaptığı konuşmada, AK Parti'nin 13 yıllık iktidarı döneminde gerçekleştirilen icraatları anlattı.

Türkiye ve Trabzon için çok önemli projeler hazırladıklarını belirten Soylu, ''Ulaştırmada 1 katrilyon yatırım, eğitimde 1 katrilyon yatırım, gençlik ve sporda 500 trilyon yatırım sadece Trabzon'da yapıldı. Trabzon 13 yıldır büyük hizmetlere imza attı. Birçok vilayetten, kendisiyle nüfus olarak eşit vilayetten kat ve kat büyük hizmetler aldı Trabzon'' ifadesini kullandı.

Soylu, Trabzon'un talep eden ve büyüyen bir şehir olduğunu vurgulayarak, ''Trabzon sadece 766 bin insanıyla değil, etrafında Kafkasya, bir taraftan Ortadoğu, bir taraftan Avrupa'ya açılan bağıyla önemli bir cazibe merkezi. Güçlü ve etkin bir merkez. Trabzon'a yapılan yatırımlar aynı şekilde devam edecek. Trabzon'da bugüne kadar yapılan yatırımların hepsi devam edecek. Eğitimde Araklı dahil olmak üzere Trabzon'a sürprizlerimiz var" diye konuştu.

Trabzon'u hem ticari, hem kültür ve hem de turizm alanında cazibe merkezi haline getireceklerini ifade eden Soylu, şunları kaydetti:

"Trabzon'u kış turizminde de cazibe merkezi haline getireceğiz. Kent turizmde 12 ayda cazibe merkezi haline gelecek. Trabzon'da ulaştırma yatırımları da yapılacak. Trabzon herkesin yaşamak istediği, herkesin dinlendiği bir şehir ancak bu kadar planlanabilir, bu kadar güzel şehir haline getirilebilir olduğunu göstermek için bunu siyasi iradeyle ileriye taşıyacağız. İstanbul'da Marmaray'ı yapan AK Parti, Trabzon'da Kanuni Bulvarı'nı yapan AK Parti, Türkiye'de 26 havalimanını 52 havalimanına çıkartan AK Parti, Trabzon'u abat eder."

Soylu, kendisinin ve tüm AK Parti milletvekillerinin, Araklılıların ve Trabzonluların hizmetinde olduğunu sözlerine ekledi.

YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
İsrail'in İran'a saldırı sonrası piyasalarda son durum
Tokat'ta peş peşe depremler: 4,4 büyüklüğünde bir deprem daha!