Haydar Baş: Atatürk olsa CHP'yi kovardı

Bağımsız Türkiye Partisi Genel Başkanı Haydar Baş 'CHP noter tasdikli projelerimi çaldı' dedi..

Haydar Baş: Atatürk olsa CHP'yi kovardı
Haydar Baş: Atatürk olsa CHP'yi kovardı
GİRİŞ 28.04.2015 16:38 GÜNCELLEME 28.04.2015 16:38
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Haydar Baş'ın yaptığı yazılı açıklama şöyle;

BTP iktidarında her ev hanımına maaş, her türk  vatandaşına maaş bağlanması projesinden çiftçilere yüzde 50 avans verilmesi projesine kadar birçok taahhütnameyi  “Türk milletine duyurulmak üzere” İstanbul 16. Noterliği’ne tasdik ettirmiştik.

Milli Ekonomi Modeli’nin gereği olarak vaatlerimin kaynağı var. Bunların hepsini yapacağım. Bundan dolayı 2007 seçimleri öncesinde Projelerimi İstanbul 16. Noterliği’ne tasdik ettirdim.
CHP kalktı sanki ilk defa kendisi yapmış gibi deklere etti. Böyle bir şey yok. Bütün projelerimi kendi projeleriymiş gibi anlatıyorlar. Bütün projelerimi çaldılar. Noter tasdiğini de Türkiye’de ilk defa ben yaptım. Çünkü Vaat ettiklerimi vereceğim.” dedi.

BTP Lideri Haydar Baş 'CHP'nin Yaptığı İkiyüzlülük Değil De Nedir?'

CHP'nin BTP ile ittifaktan vazgeçtiğini hatırlatan BTP Lideri Prof. Dr. Haydar Baş CHP’nin BTP programından alıntı olan projelerini hayata geçiremeyeceğini, bunları açıklamasının bile iki yüzlülük olduğunu ifade etti.

Vatandaşın sosyal medyada en fazla konuştuğu konu CHP Lideri'nin açıkladığı seçim beyannamesinde vaat ettiklerinin tamamını "Haydar Baş'tan çaldığı" projelerdir. CHP Havasını Alacak! Çalıntı Projeler CHP'yi Sandığa Gömecektir. Kılıçdaroğlu, %30 rey alacağım diyor. Çalıntı projelerle bir yere varılmaz. Projelerin sahibi benim. Kaynakta bende, yapamayacaklarını konuşuyor. Çalıntı projeler CHP'yi sandığa gömecektir. Bundan önceki seçimlerde 'dinsiz CHP-dindar AKP' şeklinde sürdürülen seçim çalışmaları, görünen o ki bu sefer 'kaynaklar' üzerinden polemiklerle devam edecek. Maliye Bakanı Şimşek, CHP projeleri için, "CHP bunların kaynağını açıklasın, oyumu CHP'ye veririm" dedi.Şimşek, devletin elinde tek gelir kalemi kalan vergilerden bahsederek, "vermesine imkân yok" diyor. Doğrudur.

CHP Hani Atatürk’ün Partisiydi!!!

Sayın Derviş'i ekonomi bakanı yapmaktan bahseden Kılıçdaroğlu'nun senyoraj hakkını ABD'nin devraldığı bir ekonomide para dağıtacağını vaat etmesi ikiyüzlülük değil de nedir? Atatürk hayatta olsaydı bunları partiden kovardı.

YORUMLAR 10
  • aliye 8 yıl önce Şikayet Et
    madem maksat memleketi kurtarmak, bırak çalsın o müthiş projeleinide sende sevap alırsın tutarsa.
    Cevapla
  • CHP CILERE DUYURULUR 8 yıl önce Şikayet Et
    Safiye ayla ölmeden kisa müddet önce trt ye verdigi bir mülakatta - eger yasasaydi bu gün chp ci deye gecinenleri yanina bile sokmazdi - demisti - anlayana ....
    Cevapla
  • ÖZCAN AYAZ 8 yıl önce Şikayet Et
    Demek ki CHP zihniyeti ile BTP zihniyetinin ortak yanları var.
    Cevapla
  • ahmet mithat 8 yıl önce Şikayet Et
    güya hepimiz müslüman geçiniriz,ama 13 yıl ve daha eskı, papaz maltus papaz oğlu keynes in kurduğu faizci kapitalizme oylarınızla bizler destek vermiyormuyuz??yine sıkılmadan müslüman türkün faizsiz ekonomık modeli olan milli ekonomi modeli ve sahıbıne muhalefet ediyoruz,allah cc.''faiz haramdır onunla iştigal eden bana savaş açmıştır ve kaybetmeye mahkumdur !!ahir zamanda iman tereyağından kıl çeker gibi çıkıp gidecekte kişi farkına varamayacak.
    Cevapla
  • met 8 yıl önce Şikayet Et
    neden muhalefet ediyoruz? çünkü yapamazda ondan.
    Cevapla
  • Tarık 8 yıl önce Şikayet Et
    Madem ekonomiyi çok iyi biliyorsun. Kurduğun şirketleri şimdiye kadar bu "engin" ekonomi bilginle bir Apple yapmalıydın değil mi? Ama boş palavra atmak kolay. Milletten topladığın paralarla tencere tava işi yapıp onuda batırmak dışında ne başarın var ekonomik olarak? Daha 3 kuruşluk şirketi yönetemeyen adam kalkmış ülke yönetecek. Allah sizi ıslah etsin.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan Bahçeli'nin DEM Parti çıkışına destek: Bedelini ödemeye hazır olmalılar
Ölen borçlusunun mezarını açtı, mezarı ateşe verip canlı yayın yaptı!