Hakan Şükür’e ‘Örgüt’ şoku!

20 avukat hakkındaki soruşturmaya CHP Milletvikili Mahmut Tanal ile Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür de dahil edildi.

Hakan Şükür’e ‘Örgüt’ şoku!
Hakan Şükür’e ‘Örgüt’ şoku!
GİRİŞ 30.04.2015 09:20 GÜNCELLEME 30.04.2015 15:33
Bu Habere 41 Yorum Yapılmış

Hakimler Metin Özçelik ve Mustafa Başer ile infaz hakiminin odasında baskı yaptıkları iddia edilen 20 avukat hakkındaki soruşturmaya CHP Milletvikili Mahmut Tanal ile Bağımsız Milletvekili Hakan Şükür de dahil edildi.
 
Kamera kayıtları inceleniyor

“Örgütlü bir şekilde kamu görevlilerine baskı” ve “Örgüt üyesi olmak” iddiasıyla başlatılan soruşturma kapsamında infaz savcısı Orhan Güldiker’in odasına yapılan baskına ve o gece adliyede yaşananlara dair tüm kamera kayıtları incelemeye alındı. Mahmut Tanal ile Hakan Şükür de o gece şüpheli avukatlarıyla beraber adliyedeydi. Her iki isim hakkındaki dosyanın fezleke haline getirilerek TBMM’ye sunulacağı belirtildi.

KAYNAK: STAR
YORUMLAR 41
  • gerçek vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel tooopçuydu!
    Cevapla
  • ibrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Ahmet kadi efendi daha hala neyin savunmasini yapiyorsun uyanin artik.Kendinize gelin diyecegim ama Aklini, Ruhunu, Benligini Kiraya vermis kisilere bunlari söylemek nafile,Allah sizi islah etsin demeye bile dilim varmiyor.Sizlere yaziklar olsun,ben ancak bunu diyebilirim size.
    Cevapla
  • ahmet kadı 8 yıl önce Şikayet Et
    milyonlarca insana haşhaşi, münafık vs. küfür ediyorsunuz...Tanımadığınız insanların hakkına giriyorsunuz..Bakalım hesabını nasıl vereceksiniz?
    Cevapla
  • Hadi ya 8 yıl önce Şikayet Et
    pensilvanyadan mı yazıyorsun?
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    Milyonlarca insan derken???
    Cevapla
  • cevat 8 yıl önce Şikayet Et
    gardasim sen karistirdin galiba.. hashasi olan herseyin farkinda ve bilincinde olan bu cetenin basi FG dir.. olaylara gozlerini kapatip gercegi gormek istemeyenler, onlerine konulan onlarca delile ragmen bir insanin pesine koru korune dusenler, Kuran'a karsi gelen birsuru beyanda bulunan kisiye hasa peygambermis gibi muamele eden sizler ise sadece zavallilarsiniz. Allah gozunuzu acsin baska diyecek birsey yok.
    Cevapla
  • dikkat edersen 8 yıl önce Şikayet Et
    münafıklığın tüm belirti ve alametleri zaten sağa sola olur olmaz saldıranlarda var. farkında değiller aslında münafığın ağa babası kendileri.
    Cevapla
  • dede 8 yıl önce Şikayet Et
    herşey internette kayıt altında ..kim kime ne kötülük yapıyorsa aynısı kendine kendisine yapılacak emin olun.."bizi aldatan(yalancı) bizden (müslüman/mümin) değildir(sav)..Allahın laneti yalancıların üzerine olsun.amin
    Cevapla
  • polis1972 8 yıl önce Şikayet Et
    kim kimin odasini basiyor basan ceker cezasini isterse babam olsun
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Yeni bir “Yakup’un keçisi damdan düştü” vakası
İnanılmaz olay Türkiye'de yaşandı! Kelime-i Tevhid bayrağı taşıyan gence saldırı