Akdoğan: Demirtaş, İmralı'ya posta koyacak

Başbakan Yardımcısı Akdoğan, Selahattin Demirtaş biraz oyunu artırsın, ilk İmralı'ya posta koyacak. Bunu kendileri de biliyor" dedi.

Akdoğan: Demirtaş, İmralı'ya posta koyacak
Akdoğan: Demirtaş, İmralı'ya posta koyacak
GİRİŞ 02.05.2015 16:52 GÜNCELLEME 02.05.2015 16:52
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

Başbakan Yardımcısı Yalçın Akdoğan, "Reklam kampanyalarına bakın, onların musluklarından kan akıyor, kan. Bizim musluklarımızdan bal akıyor, şerbet akıyor. Bir de CHP var, onun musluğundan da sadece tıs sesi çıkıyor" dedi.

Akdoğan, Polatlı AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun açılışında, Türkiye'nin geriye gitmemesi için AK Parti'nin 7 Haziran seçimlerinden güçlü bir şekilde çıkması gerektiğini söyledi.

Yeni Türkiye'de vesayetçilere, derin devlet ile paralel devlet yapılanmalarına asla yer olmayacağını belirten Akdoğan, "Bunlar Türkiye'ye ihanet ettiler, yeni Türkiye'de bunlara yer olmayacak, sadece milletin dediği olacak" diye konuştu.

İMRALI'YA POSTA KOYACAK

Bakın, Selahattin Demirtaş biraz oyunu artırsın, ilk İmralı'ya posta koyacak. Bunu kendileri de biliyor. Bunlar başka güçlerin taşeronu oldular. İşte 'Ben, CHP ve MHP ile yan yana gelebilirim' diyebiliyorlarsa, buna inanabiliyorlarsa, bunu içine sindirebiliyorlarsa burada zaten bir kandırmaca var, bunu millet çok iyi görüyor."

Akdoğan, açılış öncesi AK Parti Ankara Milletvekili adayı Mücahit Arslan ile Polatlı Çarşı Camisi'nde öğle namazını kıldıktan sonra esnaf ziyaretinde bulundu.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 4
  • birisi 8 yıl önce Şikayet Et
    ne güzel işte...
    Cevapla
  • canan 8 yıl önce Şikayet Et
    demirtaş çoktan postayı koydu bence.
    Cevapla
  • Alayina.Trivela 8 yıl önce Şikayet Et
    Kahkaha attım, CHP'nin musluğundan sadece tıs sesi çıkıyor aynen :D hahahah :D
    Cevapla
  • Hidayet 8 yıl önce Şikayet Et
    demirtas tamamen israil güdümlü avrupa destekli
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Diyarbakır'da yarım kalan yolda elektrik direklerinin görüntüsü şaşırttı
Fahiş fiyata sivil boykot! Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yeni talimat