Emine Ülker Tarhan: İlk icraatımız...

Anadolu Partisi Genel Başkanı Emine Ülker Tarhan, yazılı bir açıklama yaptı.

Emine Ülker Tarhan: İlk icraatımız...
Emine Ülker Tarhan: İlk icraatımız...
GİRİŞ 02.05.2015 22:45 GÜNCELLEME 02.05.2015 22:45
Bu Habere 14 Yorum Yapılmış

Anadolu Partisi'nden yapılan yazılı açıklamada, TES-İŞ Sendikası Salonu'nda düzenlenen törenle milletvekili adaylarının tanıtıldığı ve seçim bildirgesinin de açıklandığı bildirildi.

Törende konuşan Tarhan, Türkiye tarihinin en hızlı örgütlenmesini başararak, siyasi yelpazeye damga vurduklarını ifade etti.

Türkiye'de halkın yaklaşık 10 yılda bir değişiklik istediğini, şimdi de yeni bir siyaset döneminin arefesinde olunduğunu ileri süren Emine Ülker Tarhan, ''İlk icraatımız hasar tespiti ve eğitim sistemini restore etmek, adalet sistemini yenilemek olacak'' diye konuştu.

Dinin yıpratılmasının önüne geçmek, bir baskı aracına dönüşmesini engellemek amacıyla laikliğe sahip çıkılması gerektiğini savunan Tarhan, ''Bu yoksul toprakların yetiştirdiği, hayatı boyunca çalışmış, çocuklar yetiştirmiş, binlerce dava çözmüş bir kadının emeğiyle, samimiyetiyle, halkıyla bir siyasal hareket başlatmasına katlanılamaması tek kelimeyle alçaklıktır. Anadolu'nun kadınlarına, halkına hakarettir'' ifadelerini kullandı.

Zengine karşı yoksulu kollayacaklarını, herkesten gücüne göre vergi alınacağını öne süren Tarhan, kadınların her yerde en önde, erkeklerle omuz omuza olacağını, ücretsiz kreşler kuracaklarını, kız çocuğunu okutana teşvik geleceğini, tüm ev kadınlarına emeklilik hakkı getirileceğini, cemevlerine ibadethane statüsü verileceğini kaydetti.

"Gençlik kooperatifleri" ile gençlere iş kurma teşvikinin sağlanacağını da belirten Emine Ülker Tarhan, ekonomideki kara delikleri kapatacaklarını, devletin temsil makamları dışında makam aracını kaldıracaklarını ileri sürdü.

YORUMLAR 14
  • bahadır yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    bizim de millet olarak ilk icraatımız sen ve türevlerine 7 haziranda gereken dersi vermek olacak.
    Cevapla
  • bahadır yıldız 8 yıl önce Şikayet Et
    kurtuluş savaşındaki anadolu kadınlarının yanında yerin yok senin.sen onların değerlerinin baş düşmanısın.hangi ambalaja girersen gir bu gerçek değişmez.insanımız kime temsil hakkı verirse versin ona saygı duyacaksın.anadolu insanının sofrasında yerin var ama senin sofranda anadolu insanına yer yok.otur oturduğun yerde.
    Cevapla
  • ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Buda kendini birşey sanıyor heral
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    yav iyi guzelde bu halk degisim talep etmiyorki.neden yırtınıyorsunuz.8 martta sonuc akp birince gerisi ne oldugu onemli degil.yasasın istikrar.
    Cevapla
  • Glshk 8 yıl önce Şikayet Et
    arkanızdayız Say'ın Tarhan bu ülkenin görmediği göremeyeceği türden alışılagelmişin çok dışında bir insansınız size inanan insanlarla beraber başaracaksınız...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması
İsmailağa Cemaati'nin yeni lideri belli oldu