Sözleri üzerine alınan CHP'li cevap verdi

Siirt'te Kılıçdaroğlu'nun sözlerine cevap veren Cumhurbaşkanı Erdoğan'a CHP'li emekli müftüden de bir cevap geldi.

Sözleri üzerine alınan CHP'li cevap verdi
Sözleri üzerine alınan CHP'li cevap verdi
GİRİŞ 04.05.2015 15:28 GÜNCELLEME 04.05.2015 15:28
Bu Habere 32 Yorum Yapılmış

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan bugün Siirt'te yaptığı konuşmada, "Ben Kur'an'la büyüdüm, Kur'an'la yaşıyorum" sözleriyle, CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'na yönelik sert eleştirisine, CHP'nin emekli müftü milletvekili İhsan Özkes'ten yanıt geldi.

Hürriyet'e konuşan Özkes, şöyle dedi;

"Recep Tayyip Erdoğan Kur'an'la büyüdüğünü, Kur'an'la yaşadığını söylüyor. Kur'an'la büyüyüp, Kur'an'la yaşadığını iddia eden birinin, Kur'an'ın hırsızlığı  haram kıldığını, yolsuzluğu haram kıldığını, rüşveti haram kıldığını, kul hakkı yemeyi haram kıldığını, israfı haram kıldığını, baskıyı ve zulmü haram kıldığını bilmesi gerekmez mi? Kur'anla yaşadığını iddia eden birinin bu ilahi emirlere harfiyen uyması gerekmez mi?"

ERDOĞAN NE DEMİŞTİ?

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Siirt’teki konuşmasında,CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun, “Kenan Evren gibi Kur'an'ın istismarını yapıyor” sözlerine sert cevap vermişti. Erdoğan, "Sayın Kılıçdaroğlu, ben Kur'an ile büyüdüm, Kuran ile yaşıyorum. Onu sen kendine söyle. Kendi şahsında Kur'an’ın yerinin ne olduğu malum" demişti. 

YORUMLAR 32
  • Burak Çekmegil 8 yıl önce Şikayet Et
    bu kişiye İslamın değer olarak gördüğü şeylerle hesap sormazsınız, çünki kendisi bu değerlere değil , malum içinde bulunduğu partinin değer(!) lerine sahiptir. Bulabilirseniz kendi değerleri ile sorgulayınız diyecem ama :)
    Cevapla
  • kadir 8 yıl önce Şikayet Et
    sen nasıl bir imamsında kuranda iftiranın nasıl büyük bir kul hakkı olduğunu bilmiyormusun,bir imamı bırak,islama bu kadar zarar vermiş bir partide bir müslüman siyaset yaparmı,sen ya münafıksın,yada cahilsin,utanmadan sıkılmadan bide iftira atıyosun yazıklar olsun bu devletten aldığın maaşlara...
    Cevapla
  • Halide edip 8 yıl önce Şikayet Et
    CHP + BDP liler Öyle cevaplar veriyorki...sanki KUR AN AZİMÜRŞAN la yaşayanlar,islam dininin emir ve yasaklarını harfiyyen uygulayanlar Onlar..İslamı yaşamaya çalışanlara yıllar yılı ZULÜMLERİ reva gören sizin zihniyetleriniz değilmi?Bu Millet yaşadığı O talihsiz yılları asla unutmayacaktır...
    Cevapla
  • NURİ 8 yıl önce Şikayet Et
    Ey müftücük içinde bulunduğun parti hangi dinden ona bak. Kendi durumunu belirle.yoksa sendemi onlar gibisin.
    Cevapla
  • maho aga. 8 yıl önce Şikayet Et
    Senin gibi müfsitler bu ülkede hep var oldu ve olacakta ama millet sizi çok iyi tanıyor boşuna yorulmayın .chp yaftası sana yeterde artar bile. hadi yoluna.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Son dakika: İsrail'den İran'a misilleme saldırısı