Kılıçdaroğlu'nun gideceği tarihi açıkladı

CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu’nun meydan meydan gezerek millete bol keseden vaatler vermesine Savcı Sayan’dan ilginç değerlendirme geldi.

Kılıçdaroğlu'nun gideceği tarihi açıkladı
Kılıçdaroğlu'nun gideceği tarihi açıkladı
GİRİŞ 06.05.2015 12:44 GÜNCELLEME 06.05.2015 12:44
Bu Habere 8 Yorum Yapılmış

Sayan, Kılıçdaroğlu’nun vaatlerinin milleti değil, kendi koltuğunu ilgilendirdiğini belirtti.

KILIÇDAROĞLU GİDİCİ

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’nun seçmene bol keseden dağıttığı vaatlerini Yeni Akit’e değerlendiren Savcı Sayan, “Kılıçdaroğlu milleti düşündüğü için vermiyor bu vaatleri. Onu kasetlerle oraya getirenler seçim sonunda onu oradan indirecekler. Can havliyle koltuğunu korumak için gemileri yaktı, ağzına ne gelirse hesap etmeden millete vaat dağıtıyor. Amacı CHP’deki koltuğunu korumak ama ne yaparsa yapsın o koltuktan kalkmak zorunda kalacak. 7 Haziran seçimleri sonrası Kılıçdaroğlu gidici” dedi.

BU VAATLERE ABD BÜTÇESİ YETMEZ

Kılıçdaroğlu’nun hesapsız vaatlerine ABD bütçesinin bile yetmeyeceğini dile getiren Sayan, “Şu anda Kılıçdaroğlu’nun bütün stratejisi koltuğunu korumak. İktidar olamayacağını kendisi de çok iyi biliyor. CHP’deki koltuk davası için hesapsız vaatlerde bulunuyor. Kılıçdaroğlu’nun bu bol keseden vaatlerine ABD’nin bütçesi bile yetmez. Vaatlerle birkaç puan alsam kârdır diye düşünüyor ama Türk halkı rüşvete gelmez. Çanakkale’de canını verenler çarıklarını ıslatıp giyiyorlardı. Ben bu halkın onların çocukları olduğunu biliyorum. Kılıçdaroğlu 15 ikramiye de verse bu millet Kılıçdaroğlu’na iktidar vermez ve vermemelidir” şeklinde konuştu.

Savcı, “Kılıçdaroğlu’nu oraya getirenler de çok iyi biliyor ki bundan bir şey çıkmaz. Paralel yapı ortakları kolayca çekip çevirecekleri, yönetecekleri başka bir alternatif bulamadıkları için Kılıçdaroğlu’na son kez şans verdiler. Çünkü Kılıçdaroğlu’nu rahat yönetiyorlar. Bu seçimde de bir şey yapamayacağını biliyorlar ama AK Parti’den ne kopartırsak kârdır düşüncesiyle son kez destek veriyorlar.

ESAS İSTİSMARCI KILIÇDAROĞLU’DUR

Kılıçdaroğlu’nun Cumhurbaşkanı Erdoğan’a yönelik ‘din istismarı’ suçlamasını da değerlendiren Sayan şunları söyledi: “Sen başında bulunduğun partiyle 60 yıl bu milletin inancını yaşamasına müsaade etmeyeceksin, şimdi kalkıp başörtüsü ve din istismarıyla vatandaşa şirin gözükmeye çalışacaksın, sonra da kalkıp zaten Müslümanca bir hayat yaşayan Erdoğan’ı istismarcılıkla suçlayacaksın. Buna kargalar da güler. Sen bir kez olsun Cuma Namazı’na, Bayram Namazı’na gitmeyeceksin; gitmediğin halde dini değerleri kullanıp istismar edeceksin ve bunun adı takiyye olmayacak, zaten 5 vakit namaz kılan insanı takiyye yapmakla suçlayacaksın. Sen Kılıçdaroğlu’nun dürüstlüğünü, helal kazanıyorum iddialarını Patnoslulara sor, onlar anlatırlar” dedi.

KAYNAK: İSMAİL UĞUR - YENİ AKİT
YORUMLAR 8
  • ASİL_BEY Halil SOBA 8 yıl önce Şikayet Et
    Savcı Sayan iyi diyorsunda,Kılıçtaroğlunun gitmesini isteyen kim.AKP için bulunmaz bir Anamuhalefet lideri.Bırak 2023 e kadar kalsında sonrasını düşünürüz.Kılıçtaroğlunu oraya getirenlerin aklına gideceğini düşürme.Ne olur ne olmaz daha iyi bir alternatif bulurlar.
    Cevapla
  • hakkı 8 yıl önce Şikayet Et
    gitmesin kemal bey 80 yaşa kadarr başında kal sonra 2023 gidersin
    Cevapla
  • temiz bey 8 yıl önce Şikayet Et
    8 haziranda yalnız Ak Partinin zaferi için değil, kılıçdaroğlunun sonu içinde halay çekeceğim !
    Cevapla
  • rauf 8 yıl önce Şikayet Et
    beni unutmayin yahu,bende geleyim.
    Cevapla
  • Samim 8 yıl önce Şikayet Et
    beyler yer açın halayda ekipbaşı olarak geliyorum inşallah.
    Cevapla
  • 1453 8 yıl önce Şikayet Et
    EN BAŞA ben geçersem bende geleyim
    Cevapla
  • fatih 8 yıl önce Şikayet Et
    bende geleceğim temiz bey beraber çekelim:))
    Cevapla
  • 1453 8 yıl önce Şikayet Et
    biz çok menmunuz kendisinden NASIL OLSA AK PARTİYE ÇALIŞIYOR
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas: Müzakerelerde esnek bir tutum sergiledik ancak İsrail süreci uzatıyor
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?