Davutoğlu: AK Parti gitsin ülke batsın istiyor

Başbakan Ahmet Davutoğlu katıldığı canlı yayında açık açık Doğan medyasının hedefinin ne olduğunu söyledi.

Davutoğlu: AK Parti gitsin ülke batsın istiyor
Davutoğlu: AK Parti gitsin ülke batsın istiyor
GİRİŞ 07.05.2015 06:44 GÜNCELLEME 07.05.2015 11:15
Bu Habere 31 Yorum Yapılmış

Dün akşam Kanal7-Ülke TV ortak yayınında gazetecilerin gündeme ilişkin sorularını yanıtlayan AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Ahmet Davutoğlu çok çarpıcı bir tespitte bulunurken TÜSİAD'a da çağrı yaptı.

DOĞAN MEDYASI AK PARTİ GİTSİN DE ÜLKE BATSIN DİYOR
 
Asgari ücretin 1500 TL'ye çıkması durumunda kayıt dışı çalışanların sayısı artacağını söyleyen Davutoğlu, '' 'AK Parti gitsin de ülke batarsa batsın' diyen bir medya var Türkiye'de. Açık söyleyeyim Doğan medyasıdır bunlar. Bu medya bu vaatlerin arkasında duruyor.'' dedi.
 
TÜSİAD MUHALEFETİN VAADLERİ İÇİN AÇIKLAMA YAPSIN
 
TÜSİAD'ın muhalefetin vaatleri için çıkıp açıklama yapması gerektiğini de söyleyen Davutoğlu, ''TUSİAD yarın çıksın 'Asgari ücret 2 bin TL olsun' desin. TUSİAD açıklama yapsın 'bunlar gayet akılcı politikalardır' diye. Bizim yaptığımız şeye popülizme düşmeyin diye çağrıda bulunanlar şimdi sesleri çıkmıyor. Bir taraftan Kılıçdaroğlu'nu parlatıyorlar bir taraftan HDP'yi parlatıyorlar.'' diye konuştu.

YORUMLAR 31
  • ezgi bobur 8 yıl önce Şikayet Et
    Ülkemiz batmasın ilerlesin
    Cevapla
  • napsitli 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya anlamiyorum bu adamlar belliki hain neden öldürücü bir darbe indirilmiyor
    Cevapla
  • hamza 8 yıl önce Şikayet Et
    ama doğan koç ak parti döneminde köşeyi döndüler ne iş ?
    Cevapla
  • BAKİ BAKİ 8 yıl önce Şikayet Et
    BAKİ YALVA bedduayı sizden öğrendik pensilvanyadaki zaattan,,,,
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    ülke zaten batık milyonlarca çeşitli kredi borcu olanlar var milyonlarca zar zor üç beş kuruş sadaka yardımıyl yaşayan insancıklar var daha ne olacakta ülkenin battığını anlayacağız
    Cevapla
  • ÖMER 8 yıl önce Şikayet Et
    en yakin avm ye git de zar zor üç beş kuruş sadaka yardımıyl yaşayan insancıklar dediklerini gör çılgınca harcama yaparken. tabii trafikte takılmadan, üç beş kuruş sadaka yardımıyl yaşayan insancıkların yepisyeni su yakan arabacıklarıyla 'akp iktidarı'nın maalesef yaptığı 4-5 şeritli otoyolcuklardan giderken de ayıkamazsın sen...
    Cevapla
  • vedat 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir ülkenin durumuna bakmak istersen araç sayısına ve ellerindeki telefonların fiyatına bakman yeter.Üstelik araçlar da çoğu sıfır.Ben kredi çekip ev almadığım için çok pişmanım.2 tane ev almıştım 13 senede.Çekilen krediyi çeken ödeyecek devlet mi ödesin.Onu da yapacak inşallah.Sadakaya muhtaç insan konusuna gelince amerika da bile var.Bu zaman türkiyede en az muhtaç sahibi insanın olduğu zaman.Çalıştıracak adam bulamıyor insanlar.Ülke batık dedin mi zaten bişey anlatılmaz sana.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...
Dikkat! Yeni uygulamayla bu kişiler ehliyet alamayacak