Bahçeli: Alkışlayanların ve CHP'nin halini görün

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli Bursa mitinginde halka hitap etti.

Bahçeli: Alkışlayanların ve CHP'nin halini görün
Bahçeli: Alkışlayanların ve CHP'nin halini görün
GİRİŞ 08.05.2015 15:28 GÜNCELLEME 08.05.2015 16:54
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Bahçeli'nin konuşmasından satırbaşları;

- Bin yıllık kardeşliğin bozulmasına Bursa izin vermez. Türk milleti var olduğu müddetçe egemenliğimiz bozulmaz. PKK'nın desteğiyle Başkanlık hayali kuran Erdoğan'ın başkanlık ve yeni anayasa elinde patlayacaktır. Hırsıza karşı bizimle yürü Bursa. Cenab-ı Allah'ın bizi muzaffer kılacağına inanıyorum.

CHP'NİN HALİNİ GÖRÜN

-CHP'yi görüyorsunuz. Atatürk'ün kurduğu partinin ne halde olduğunu görüyorsunuz. Alkışlıyoruz diyenleri görüyorsunuz. Bu kez tercihiniz MHP olsun, bizimle yürüyün.

13 YILDAN BU YANA ÇEKİLEN ÇİLE BİTECEK

- Değerli dava arkadaşlarım, ömrü tükenen hükümetin hataları Türkiye'yi köşeye sıkıştırdılar. Yıllardır Türkiyemizin kötü yönetildiğini haykırdık. 13 yıldan bu yana çektiğimiz çileler nihayet son bulacaktır. Seçim sandığı önünüze geldiğinde takatiniz eridi, dayanma gücünüz kalmadı. akşamları aç yatıyorsunuz, sabahları da aç kalkıyorsunuz. Geleceği borçlu ve belirsiz bir hayat yaşıyoruz. Adalet terazisi kırılmış, savcılar, polisler cezaevindedir. Borçlarınız dağ gibi birikmiştir. Kuru ekmekle öğün geçiriyorsunuz. Sanayiniz yabancıya geçiyor.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 13
  • zıpzıp ömer 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın bahçelinin kafasına bişey mi düştü acaba.. beraber olduğu diyer bi parti içn hallerine bakın diye eleştiriyor benim de aklıma erdoğan ha de pe ile anlaştı diyorlarya budurumda me ha pe de mi ak partiylen anlaştı gibi bişey geliyor ama böyle olunca seksenler deki fehmi bey gibi kısır döngüye giriyorum yav ilahi devlet bey allah sana hayırlı ömürler versin
    Cevapla
  • furkan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bahçeli olduğu sürece AKP hep kazanır sizinde başınızı eğdirmez!
    Cevapla
  • Karadeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    AKP ye devam.varmı başka alternatifi.bakın muhalefete ülkeyi yönetebileceklerine zerre inanmıyorum.allahınızı seversenizne Başarıları var.2002 yılında ülkeyi yöneteemediler bırakıp kaçtılar.şimdi ben yönetirim diye yola çıkmışlar .
    Cevapla
  • ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    evet siz yolumuzdan çekilirseniz bitecek..
    Cevapla
  • emre 8 yıl önce Şikayet Et
    sen git cehapenin çıkardığı çatı adayını kendi partinden milletvekili adayı göster üstelik istiklal marşını tanıyamayan birisi mhpden aday çok enteresan.aponun serbest bırakılmasıyla ilgili soruyada şartlar uygunsa olabilir demişti ekmel bey cb adaylığnda.cehapeyle koalisyon sinyalleri ver,açık kapı bırak herdaim,sonra meydanlarda cehapeye salla...reklam kokan hareketler bunlaaaarrr..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye, Irak, Katar ve BAE'nin imzaladığı tarihi anlaşmaya ilişkin ABD'den ilk açıklama!
Türkiye iddiası gündem olmuştu: Katar'dan Hamas açıklaması