Destici oy oranını açıklarken fazla uçtu!

Mustafa Destici, "3 ayrı kamuoyu araştırmasında mevcut potansiyel yüzde 20'lere vardı." dedi.

Destici oy oranını açıklarken fazla uçtu!
Destici oy oranını açıklarken fazla uçtu!
GİRİŞ 12.05.2015 15:10 GÜNCELLEME 12.05.2015 15:10
Bu Habere 80 Yorum Yapılmış

NTV'de yayınlanan Seçim Aktüel programına katılan Mustafa Destici, 7 Haziran 2015 Genel Seçimleri'ne ilişkin açıklamalarda bulundu. Baraj kaygılarının olmadığını belirten Destici, "İki partinin mevcut potansiyelinin yüzde 20'lere vardığını gördük. Bu potansiyelin yarısını bile alsak Meclis'e giriyoruz. Bizim baraj problemimiz yok" dedi.

İşte Destici'nin açıklamalarından satırbaşları;

"BBP'nin oy potansiyeli yüzde 20. Aynı şekilde Saadet Partisi'nin yüzde 20 civarında potansiyeli var. Ben iki partinin maksimum potansiyelinin yüzde 36 civarında olduğunu açıklamıştım. Biz aday listelerimizi açıkladıktan sonra 3 ayrı kamuoyu araştırması yaptırdık. İki partinin mevcut potansiyelinin yüzde 20'lere vardığını gördük. Bu potansiyelin yarısını bile alsak Meclis'e giriyoruz. Bizim baraj problemimiz yok."

ADAY LİSTELERİ NASIL OLUŞTURULDU?

Hem 2014 Yerel Seçimleri hem de 2011 Genel Seçimleri baz alınarak çalışmalar yapıldı. BBP'in önde bitirdiği çevrelerde BBP'nin adayları ön sıraları aldı, SP'nin önde bitirdiği yerlerde de SP'li adaylar. Bir sivil demokratik anayasa vaadimiz var. Seçim barajını da sıfırlayacağız."

YORUMLAR 80
  • Kahraman Cesur 8 yıl önce Şikayet Et
    %20 ha?? :D :D Çok güldürdün beni Destici. %5 oy alırsanız öpün de başınıza koyun.
    Cevapla
  • BOZOKLU 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayın Testici daha önce tüm partilerle birlik oldunuz aldığınız belli zannetme ki saadetin arkasına sığınmak sana puan getirmez avucunu yalarsın Not sizi bir nasihat Sen rahmetli yazıcıoglunun düşmanlarına sahip cıkdıkca sana zındık yok. Saadette gelince Yıllardır Rahmetli hocamıza hakaretler eden gurubun yanına yaklaş sana da değil oyu duayı bile yapmam
    Cevapla
  • güneş 8 yıl önce Şikayet Et
    artık sadet
    Cevapla
  • İRFAN 8 yıl önce Şikayet Et
    ittifak içinde yer alan seçmenlerin %20 si verecektir onu söylemek istemiştir o :)
    Cevapla
  • fehmi 8 yıl önce Şikayet Et
    Yahu adam %20 alacagiz dememiski potansiyel var demis. Yarisini alsak baraji geceriz demis. Okudugunu anlamayan adamlar da oy verip ulkenin gelecegini etkiliyor.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Gelirini beyan etmeyenler için ‘pişmanlık’ imkanı! Bakan Şimşek'ten çağrı
Hollanda Meclisi'nden Türkiye kararı: Kavala ve Demirtaş serbest bırakılmazsa...