Meral Akşener’den kaset iddialarına cevap

MHP Milletvekili Meral Akşener, kaset iddialarına cevap verdi. Akşener, Sare Davutoğlu ve Hayrünnisa Gül’ün kendisini aradığını da açıkladı.

GİRİŞ 14.05.2015 12:56 GÜNCELLEME 14.05.2015 12:57
Bu Habere 65 Yorum Yapılmış

Kendisine yönelik kaset iftirasına karşı mahkemeye başvuran Meral Akşener, Kendisinin üzerinden MHP nin yıpratılmaya çalışıldığını söyledi. Meral Akşener, Başbakan Ahmet Davutoğlu’nun eşi Sare Davutoğlu ve 11. Cumhurbaşkanı Abdullah Gül’ün eşi Hayrünnisa Gül’ün kendisini arayarak destek verdiklerini söyledi. Başbakanlık kaynakları da Sare Davutoğlu’nun Akşener’i aradığını doğruladı.

Akşener’in konuşmasının o bölümleri şöyleydi:
 
"BEN BUNA HA HA HA DİYE GÜLÜYORUM"
 
Latif Erdoğan denen kişiyi tanımıyorum ama Cemil Barlas ve ailesini tanırım. Bana alçak bir iftira atıldı ama nedeni MHP’nin yükselişi ve 17 aralıkta ortaya çıkan yolsuzlukları eleştirmemdi. Cemaat mensubu olmakla suçlanıyorum; ama ben buna “ha ha ha” diyorum sadece. Çünkü 28 Şubat sürecinde mağdur olanlara en çok desteği ben vermiştim. Fethullah Gülen’in cemaatinden maaş alıp kocam ya da oğlum veya abim ekonomik anlamda en küçük bir menfaatim olmadı. 
 
Cemil Barlas’ın Latif Erdoğan’ın bana şantaj yapmasının söz konusu değildir. Ben çiğ yemedim ki karnım ağrısın. Şimdi bunu reddediyorlar. Cemaatin elinde olduğu söyleniyor. Bu güne kadar şantaja yönelik bir kelam eden olmamıştır.
 
"BABAANNE OLMAK ÜZEREYİM"
 
59 yaşındayım kayınvalidemle oturuyorum, aynı zamanda babaanne olmak üzereyim, benim torunum yıllar sonra girip internete bunları okuyacak. Bu; kadını siyasetten söküp atmak harekatı bu aynı zamanda. Kadının bedeni üzerinden yapılan bir saldırıya ilk tepki veren kişiyim ben. Daha çok kadının siyasete girmesi için gayret edeceğim.
 
Kayınvalidem bütün gün elinde tespih dua ediyor bana çok üzüldü. Evet ailem etrafımda ama mücadelem sürecek.
 
CEMAATÇİ MİSİNİZ SORUSUNA CEVAP
 
Benim babamın babası Rumeli’nin önemli din alimlerinden biridir. Aileden hiç kimse ne cemaate ne herhangi bir tarikata mensup değiliz. Ben ailemden ağır bir sünni eğitim aldım özellikle kul hakkı konusunda. Hep ailenin erkeklerini utandırmamak için çabaladım. Ben hiçbir cemaat ve tarikatin üyesi değilim. DYP’nin cemaat ve tarikatlarla olan ilişkisini kuran kişi olduğum için Türkiye’nin bütün dini liderlerini tanırım.

Meral Akşener; Fox TV'de İsmail Küçükkaya ile Çalar Saat programına katıldı. Hakkındaki sorulara cevap veren Akşener, çarpıcı açıklamalarda bulundu.

YORUMLAR 65
  • Halis KARA 6 yıl önce Şikayet Et
    Bu iki Senetleri iyi tanırız. Biri milli gorusculere diğeri milliyetçiler ihanet etmiş siyasilerdir. M Şener 1999 da başörtüsünü atarak islama hakaret etmişti. Şimdide ülkemiz hainleriyle bir olarak ülkemize ihanet peşindeler. Biz seni ve senin gibileri tanıdık. Bu ülkeyi sizin gibilere boldurtmeyecegiz. Allah'ın izniyle.
    Cevapla
  • Yakup Aydın 8 yıl önce Şikayet Et
    Uyanık olun. MHP oy kaybederken bu çıktı. Saadet Bbp birleşmesi zarar verecek gibi. Yahudilerin Masumiyet politikasıyla dünya düzenini ele geçirdiği gibi olabilir. Meral Hanıma tavsiyem Allah'ın emri tesettüre bürünmesidir.
    Cevapla
  • tesettür derken 8 yıl önce Şikayet Et
    kapanmanın şeklini şemalini Allah kültürlere bırakmış, ahkam kesme kendi kendine. Ayrıca sana tavsiyem eğer Müslümansan Müslüman görünümlü münafıklarla bir olmayın. bu iddiayı ortaya atan kişi "4 yıl evvel demişlerdi" diyor. bir Müslüman şunu sorar. neden şimdi konuşuyorsun? madem böyle bir iftira var neden sessiz kaldın. bu ülke kadınlarının namusunu sizin siyasi malzemeniz etmeyiz. sana tavsiyem Kuran oku cemaat kitapları değil
    Cevapla
  • demir leblebi 8 yıl önce Şikayet Et
    Siz bence MHP nin genel başkanı olmanız lazım
    Cevapla
  • örtmen 8 yıl önce Şikayet Et
    kung-fu mu var gene?
    Cevapla
  • Trabzon 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir kadın için böyle konuşmak olmaz arkadaşlar. Tamam Latif Erdoğan bunun bir montaj olduğunu söylüyo ama bunu böyle televizyonlarda söylemesi yanlış.Sonuçta bir bayan böyle ortamlarda böyle iğrenç konularla yanyana dahi getirilmemeli.Bir erkeğe de bir bayan hakkında konuşmak yakışmaz. Biz böyle gördük. Meral hanım tepkisinde sonuna kadar haklı.
    Cevapla
  • ismet yavuz 8 yıl önce Şikayet Et
    Meral hanım samanyolu habere çıkıp al partiye ve müslüman münafık diye saldıracağına,Daha önceki MHP kasetleri ve Latif Erdoğan'ın adını verdiği cemaatçiyi ve bu kaseti sorgulasın.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bakan Bayraktar'dan müjde! 'Birkaç ay içinde kazacağız'
110 Liralık kurabiye satan işletmeci "Şu an maliyetine satıyoruz, zam yapıcaz" dedi