Bülent Arınç, Ak Parti'ye böyle oy istedi!

Batman'da konuşan Bülent Arınç, "Bize kızgınlığınız, küskünlüğünüz varsa... kafamıza gözümüze vurun ama oyunuzu da ihmal etmeyin." dedi.

Bülent Arınç, Ak Parti'ye böyle oy istedi!
Bülent Arınç, Ak Parti'ye böyle oy istedi!
GİRİŞ 14.05.2015 15:02 GÜNCELLEME 14.05.2015 15:02
Bu Habere 2 Yorum Yapılmış

Batman'daki temaslarını sürdüren Arınç, AK Parti Batman İl Başkanlığı tarafından TPAO Kristal Park Tesisleri'nde sivil toplum kuruluşları ve kanaat önderlerinin katılımıyla düzenlenen toplantıda yaptığı konuşmada, seçimlerin önemine değinerek, seçmek ve seçilmenin demokrasinin gereği olduğunu söyledi.

"PEKİ BİZ GİDELİM İKTİDARDAN PEKİ KİM GELSİN?"

"Bu seçimde de yeni bir hükümet inşallah iktidara gelecek ve ülkeyi yönetecek. Birileri mevcut hükümet gitsin de ne olursa olsun havasında, dünya yansa umurlarında değil" diyen Arınç, şunları dile getirdi:

"Öylesine bir düşmanlığın içindeki bunlar, 'evet hizmet ettiler ama fazla oldular, çok oldular ve artık gitsinler’ diyorlar. Peki, gitsinler de kim gelsin? 'Hiç birisi gelemez' diyorlar. Hiç biri gelemeyecekse Türkiye'de bu güzel hizmetler bozulacaksa yapılan işler tersine dönecekse ekonomi geri gidecek ve ekonomik kriz yaşanacaksa millet fakirleşecekse Allah saklasın yine kardeş kavgası başlayacaksa bunun neyini istiyorsun? 'Ne olursa olsun yeter ki AK Parti gitsin’ anlayışı doğru bir anlayış değil. Bizden daha iyi yapan varsa o gelsin ve millete hizmet etsin."

"KİMSE BAĞIMSIZ ADAY'A DÖNÜP BAKMAYACAKTIR"

Arınç, 7 Haziran seçimlerinde partilerin yarışacağını ifade ederek, "Batman'da ama bir bağımsız adaya oy verirseniz tek kişiye vermiş olursunuz ve seçilme ihtimali yok. 4 kişiyi mahrum etmiş olursunuz" dedi.

"Kimse bağımsız adaya başını çevirip bakmayacaktır. O yüzden partilerin kıyasıya yarıştığı ve AK Parti’yi tökezletmek, iktidardaki gücünü aşağı çekmek için birçok hesap, kitap yapılırken oyumuzu kullanırken iki defa düşünmemiz lazım" diyen Arınç, sözlerini şöyle tamamladı:

"KAFAMIZA GÖZÜMÜZE VURUN AMA OYUNUZU VERİN"

"Sizden gelen her şey başımızın gözümüzün üstüne ama bize kızgınlığınız, küskünlüğünüz varsa bu, Türkiye'yi yolundan çıkaracak başka partilere imkan vermez. AK Parti'den daha iyisini bulduğunuzda oyunuzu verin ama bizden daha iyisini bulamadığınız zaman da kafamıza gözümüze vurun ama oyunuzu da ihmal etmeyin."

"7 HAZİRAN'DA YİNE İŞ BAŞINDAYIZ"

Koalisyon dönemlerinde hep kavga ve tartışmaların yaşandığını, bu nedenle geçmişte Türkiye'nin çok şey kaybettiğini ifade eden Arınç, AK Parti'nin 15 aylık bir parti iken 2002 yılında iktidara geldiğini, 13 yıldır tek başına iktidar olduklarını kaydetti.

Arınç, "Görüyor ve inanıyoruz ki 7 Haziran’da da Rab'bim nasip eder, milletimiz de uygun görür ve desteklerse yine iş başındayız" diye konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 2
  • muhammet salih 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sizden razı olsun
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah yolunuzu açık etsin. ihanet şebekesi örgütlere fırsat vermesin
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Süresiz nafakayla ilgili dikkat çeken emsal karar!
İsmailağa Cemaati lideri Hasan Kılıç son yolculuğuna uğurlandı