'Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum'

Eski Bakan Fikri Sağlar yurtdışında yaptığı bir açıklamada 'Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum' dedi.

'Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum'
'Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum'
GİRİŞ 15.05.2015 14:47 GÜNCELLEME 15.05.2015 15:59
Bu Habere 289 Yorum Yapılmış

CHP Mersin adayı, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, Münih'te katıldığı toplantıda "Recep Tayyip Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum." dedi.

"ERDOĞAN'IN MÜSLÜMAN OLDUĞUNA İNANMIYORUM"

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Mersin Milletvekili Adayı, eski Kültür Bakanı Fikri Sağlar, Münih'te Türkiye Halk Derneği'nin düzenlediği toplantıda, "Recep Tayyip Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum" dedi.

"BUNUN NERESİ MÜSLÜMANLIK?"

Sağlar, "Kuran'la yaşıyorum diyen Recep Tayyip Erdoğan sonra Kuran'ı masanın üzerine fırlatıyor. Orada ne kadar inandığı ortaya çıkıyor. Kuran'ı pasta yapıyorlar sonra kesip yiyorlar. Kartondan Kabe yapıp etrafında dönüyorlar. Bunun neresi Müslümanlık? Ben Recep Tayyip Erdoğan'ın Müslüman olduğuna inanmıyorum" dedi.

Akdoğan'dan Sağlar'a: Densiz, terbiyesiz

YORUMLAR 289
  • cengiz gokuzum 8 yıl önce Şikayet Et
    bakanligin zamaninda yunanlilar antalya,yi ve ege bolgesini yunan bayraklariyla suslediler hatta almanlar ege bolgesinin kendine has uc renli yani almanya bayraginin biraz benzeri bayraginin olmasi icin seni tetiklediler amerikan dizileri ahlaksiz sahneler hat safhaydi
    Cevapla
  • fikir 8 yıl önce Şikayet Et
    1990li yillarin kitabina uydurulmus en buyuk vurgunlari yapanlar bugun meydanlarda otmeye baslamis. Yeni nesil size inanmaz.
    Cevapla
  • selahattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Fikri saglar sen önceden hükümet kurmustunuz ayni zamanda bakandin peki ogünlere istersen dönmiyelim ama chp ye bu dalkavukluk yakisir bilmem anlatabildimmi
    Cevapla
  • Turgut 8 yıl önce Şikayet Et
    Dinime küfreden Müslüman olsa, sen kimsin ki Recep Tayyip Erdoğan'a bu konuda dil uzatma cüretinde bulunuyorsun. Üslubu beyan aynıyla insan demişler. Üslubuna bakınca sadece yazık diyorum. Yıllarca sizin gibi değerlerimize düşman insanlar ülkeyi yönetmiş yazık çok yazık.
    Cevapla
  • ist 8 yıl önce Şikayet Et
    SANANE! Adam seni inandırmak zorunda değil. Üstelik aç oku bakalım din müslüman olduğunu söyleyen adamin müslümanligindan suphe edene ne diyor!
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Şili Meclisi'nde skandal! Türkiye'den sert tepki: Yok hükmünde!
Son dakika: 25 kişinin öldüğü faciada kararlar açıklandı!