Efkan Ala'dan flaş 'Fuatavni' açıklaması

Eski İçişleri Bakanı AK Parti Erzurum Milletvekili adayı Efkan Ala, sosyal medya üzerinden bilgi servis eden Fuatavni hakkında konuştu.

Efkan Ala'dan flaş 'Fuatavni' açıklaması
Efkan Ala'dan flaş 'Fuatavni' açıklaması
GİRİŞ 16.05.2015 15:53 GÜNCELLEME 16.05.2015 15:53
Bu Habere 15 Yorum Yapılmış

Devletin kendine yönelik yöntemlerinin olduğunu söyleyen Ala, Fuat Avni ile ilgili soruya, "Bulamadınız diye bir şey yok. Yani devletin de kendine göre bir takım yöntemleri oluyor. Onun için yani bu sorunuzun cevabı hüküm cümlesini kurmamış olmamanız daha doğru olur" cevabını verdi.  

 Efkan Ala, "İsmi telaffuz etmeden cevap vereceğim. Bulamadınız diye bir şey yok. Yani devletin de kendine göre bir takım yöntemleri oluyor. Onun için yani bu sorunuzun cevabı hüküm cümlesini kurmamış olmamanız daha doğru olur. Bulamadınız değil de. Yurtdışından insanlar bir şeyler yazıp çiziyor biliyorsunuz. O dönemlere bakın ne kadar gerçek ne kadar yalan bunları siz takip ediyorsunuz. Sosyal medya bir gerçektir. Söylediğim şey tek başına orası insanları zihnini varacakları kararları şekillendirmesin. Türkiye’de hem tarım, sanayi ve bilgi toplumunu bir arada yaşıyoruz. Dolayısıyla kitle iletişim araçlarından gündemi takip edenlerimiz var" dedi.
 

YORUMLAR 15
  • cabbar 8 yıl önce Şikayet Et
    vallahi gardaslar ben hic anlamadim eminimki kendiside anlamamistir
    Cevapla
  • bayrak 8 yıl önce Şikayet Et
    yardım butonu yok mu anlaşılmayı kolaylaştıran :)
    Cevapla
  • faruqi 8 yıl önce Şikayet Et
    ben anladım "İsmi telaffuz etmeden cevap vereceğim. Bulamadınız diye bir şey yok. Yani devletin de kendine göre bir takım yöntemleri oluyor. Onun için yani bu sorunuzun cevabı hüküm cümlesini kurmamış olmamanız daha doğru olur. Bulamadınız değil de. Yurtdışından insanlar bir şeyler yazıp çiziyor biliyorsunuz. O dönemlere bakın ne kadar gerçek ne kadar yalan bunları siz takip ediyorsunuz. Sosyal medya bir gerçektir. Söylediğim şey tek başına orası insanları zihnini varacakları kararları şekillendirmesin. Türkiye’de hem tarım, sanayi ve bilgi toplumunu bir arada yaşıyoruz. Dolayısıyla kitle iletişim araçlarından gündemi takip edenlerimiz var" demiş :S
    Cevapla
  • m,safir 8 yıl önce Şikayet Et
    Yorumunda ismine uymuş tam zıp zıplık. Eski Bakan ne demek istedi anlayan beri gelsin
    Cevapla
  • Tımarlı Sipahi 8 yıl önce Şikayet Et
    kısaca aramaktan vazgeçtiklerini söylüyor galiba..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hükümetin önündeki en zor problem... Rakamlar her yıl kötüye gidiyor
TBMM’de bir araya geldiler! Cumhurbaşkanı Erdoğan, Özel ile görüşme tarihini duyurdu