Sırrı Süreyya Önder'den saldırı açıklaması

Adana ve Mersin'den HDP binalarına gerçekleşen bombalı saldırıları Sırrı Süreyya Önder de değerlendirdi.

Sırrı Süreyya Önder'den saldırı açıklaması
Sırrı Süreyya Önder'den saldırı açıklaması
GİRİŞ 18.05.2015 15:54 GÜNCELLEME 18.05.2015 15:54
Bu Habere 11 Yorum Yapılmış

Halkların Demokratik Partisi (HDP) Milletvekili Sırrı Süreyya Önder, Adana ve Mersin il başkanlıklarına çiçek ve kargo paketlerindeki bombaların patlaması sonucu 3’ü ağır 6 kişinin yaralandığını belirtti.

"BİZE DİZ ÇÖKTÜREMEYECEKLER"

Önder, “Bunlar atını itini nallayıp üzerinize geliyorlar. Bu dizimiz toprağı görmedi, görmeyecek. Bize diz çöktüremeyecekler” dedi.

Ankara'da katıldığı bir radyo programında açıklamalarda bulunan Önder, seçim çalışmalarına başladıkları günden bu yana HDP’nin seçim noktalarına 62 kez saldırı düzenlendiğini söyledi. Önder, Adana binasındaki saldırıda ise 3'ü ağır olmak üzere 6 vatandaşın yaralandığını bildirdi.

YORUMLAR 11
  • muşlu 8 yıl önce Şikayet Et
    yoksa bombalar içeride biyerlere atılmak için hazırlanırken yanlışlıklamı patladı
    Cevapla
  • süleyman yıldırım 8 yıl önce Şikayet Et
    ya sırrı abi akıllı bi adamdın noldu. size devlet bomba atsa oyunuz artar. diğer taraftan devlet bizi istemez dersin. niye bomba atıp sizin oyunuzu yükseltsin. bombayı kendiniz attınız. sizin esas mesleğiniz de bu değil mi zaten.
    Cevapla
  • Batmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Senaryadan Başka Bişey Değil Ama Senaryoyu İyi Kuramıyorlar Kendilerini Ele Veriyorlar? Oyun 1 Bombayı Patlat 3 - 5 Gariban Bişey Olmaz? Oyun 2 Mitingde Türk Kürt Kardeştir Oy Topla Oyun 3 Tabi Millete Hemen Kandı Oy Verecek :)
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    komsumun 2 tanesi kürt, 30 yildir komsulugum var, ALLAH razi olsun, aramizda en ufak bir sorun olmadi, gercekten tam komsuluk yaptik. hem su an benden iyi AKP ciler. PKK ya betdua ettiklerini cok duydum, demekki bir bildikler var. CB mizin söyledigini onlarda söylüyor, KÜRT SORUNU YOK. PKK sorunu var. Onlarda zaten bitti farkinda degiller. tabiki vatandas olarak hepimizin ufak defek sorunlari var. ama biz inaniyoruz, görüyoruz TR her gün birazdaha iyilesiyor, güzellesiyor,gücleniyor, AB den hergün 4 gözle TR yi takip ediyoruz, Memleketimizi cok seviyoruz. komsularimda, bende PKK,HDP yide hic istemiyoruz defolsun kandile gitsinler.
    Cevapla
  • Mhp 8 yıl önce Şikayet Et
    HDP Adana senin neyine
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Uyarı yapıldı! Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın sesiyle dolandırıcılık girişimi
Tarım Kredi Market'ten yeni indirim! Yeni liste yayınlandı