Bahçeli: Sandık etrafında leş avcıları dolaşıyor

Seçim güvenliğine değinen Bahçeli, "Sandığın etrafında leş avcıları dolaşmaktadır. Biz sandıklara sahip çıkacağız" dedi.

Bahçeli: Sandık etrafında leş avcıları dolaşıyor
Bahçeli: Sandık etrafında leş avcıları dolaşıyor
GİRİŞ 19.05.2015 17:44 GÜNCELLEME 19.05.2015 17:44
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Partisinin Uşak Cumhuriyet Meydanı'ndaki mitinginde konuşan MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, sandık güvenliğinin tartışmaya açıldığını, seçim sonuçlarını sisteme işleme ve müdahale etme yetkisi bulunan 81 ildeki UYAP personelinin tamamının görevden alındığını öne sürdü.

Bahçeli, sandığın riskli, demokrasinin tedirgin olduğunu savunarak, şöyle konuştu:

"Provokasyonlar sıklaşmış, parti binaları saldırıya uğramaya, bombalanmaya başlamıştır. AKP ile HDP sanki rol paylaşmış gibidir. Seçimlere hile karıştırmak için AKP'nin karanlık odalarında saray talimatlı planlar yapıldığı her gün yazılıp çizilmektedir. Milli iradeyi gölgelemek, demokrasiye suikast düzenlemek için Erdoğan devreye girmiş, kurşun asker Davutoğlu'nu altından kalkamayacağı pisliğe bulaştırmak için harekete geçmiştir. Uşak'tan uyarıyorum. Sandık namustur, milletimizin vereceği her oy değerli ve önemlidir. Sandık üzerinde oyun ve tezgah heveslisi kim varsa şimdiden bu yanlıştan dönmelidir. Sandığın etrafında leş avcıları dolaşmaktadır. Sandığın üzerinde akbabalar uçmaktadır. Biz sandıklara sahip çıkacağız, demokrasinin arkasında olacağız."

Bahçeli, AK Parti'ye, CHP'ye, diğer partilere oy verenlere ve kararsız seçmenlere de seslenerek, bu seçimde kendilerini tercih etmesini istedi.

Bahçeli, seçim vaatlerinden de bahsederek, emeklilere yılda 2 bin 800 lira emekli destek ödeneği vereceklerini, emekli aylıkları arasındaki eşitsizliği gidereceklerini, asgari ücretin net bin 400 lira olacağını belirtti.

Yeni yuva kuracaklara 10 bin lira tutarında 2 yıl vadeli faizsiz kredi imkanı sağlayacaklarını, her öğrenciye başarılı olması kaydıyla 10 bin liraya kadar yüksek öğrenim kuponu vereceklerini, üniversite sınavlarını kaldıracaklarını vadeden Bahçeli, bölücülüğün, terörün kökünü kazıyacak, milli birliği ve kardeşliği güçlendirecek yeni anayasa sözü verdi.

Bahçeli, "Dikbaş, tok karın, mutlu yarın için bizimle yürü Uşak. Genel seçimler büyük milletimizi tıpkı asırlar öncesinde olduğu gibi lider ülke Türkiye ülküsüne götürecek yolun başlangıcı olacaktır" dedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR 6
  • akinci64 8 yıl önce Şikayet Et
    Lider olamaz cünkü lider dedigin oturdugu yeri söyleyeck sözünü bilene denir yazip cizilenle baskasina iftira atacagina Milletin sesini dinlesen anliyacaksin Ömrünü Ülküsüne veren kardeslerim senin ve senin yaninda olan dalkavuklari cok iyi taniyor Bize Ülkücülük sizingibi yalanla iftirayla ögretilmedi ve bende Ülkü ocaklari baskanligimda hic bir kardesime yalan iftira ögretmedim.cünkü bize Basbugunmuzun dik durusu Lider durusu Imanimiz güc verdi.ya sen ne yaptin bizim bayragimizi yakip Rus kizil bayragini acanlarla Hükümet kurdun sehitlerimiz size mahserde hesabini sormuyacakmi sandin ama yaniliyorsun hesabina mutlaka vereceksin.kalkmisin namustan bahsediyorsun yazik...
    Cevapla
  • Çiçek 8 yıl önce Şikayet Et
    Başta Hdp sonrada senin partinin elemanları bu işlerde uzman. İnşallah gerçek halkın istediği olur.
    Cevapla
  • Buğöüç 8 yıl önce Şikayet Et
    işiniz gücünüz provakatörlük senin gibi olmayanın sana mühür basmayacağını biliyorsun sandık görevlilerini itibarsızlaştırır ken mensubunu leş leştirme.
    Cevapla
  • selahattin 8 yıl önce Şikayet Et
    Sayin bahceli senide gördük ecevitle hükümet kurdugunda gazetecinin birtanesi sormustu önemli birkonu üzerinde kendi fikrini dahi beyan edemedin sayin basbakan bilir demistin o günler unutulmadi ve dahasida chp ve mhp ye oy verene acirim oylara yazik olur
    Cevapla
  • aziz 8 yıl önce Şikayet Et
    KURTLAR dolaşmasın
    Cevapla
  • ALLAH VE RESULÜ YOLUNDA 8 yıl önce Şikayet Et
    NE KURDU. Bunlar ÇAKAL ÇAKAL.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliği tam 72 saat sürdü: Seferler normale döndü!
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?