Bahçeli: 'Sandık namustur'

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, "Sandık namustur, verilen her oy değerlidir. Bizimle yürüyen Türkiye kazanacaktır" dedi.

Bahçeli: 'Sandık namustur'
Bahçeli: 'Sandık namustur'
GİRİŞ 19.05.2015 18:45 GÜNCELLEME 19.05.2015 18:45
Bu Habere 9 Yorum Yapılmış

Seçim çalışmaları kapsamında Uşak’a gelen MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, vatandaşlara hitap etti.

25 gün sonra yapılacak olan 25. dönem genel seçimlerin ülkemizin birliğine, insanımızın refahına en üst seviyede katkılar sağlamasını dileyen Devlet Bahçeli, seçimlerin barış, huzur, olgunluk ve demokratik şekilde geçmesini istediğini söyleyerek diğer partilere ve adaylara başarı diledi. Bahçeli, “12 yıl 6 ay AK Parti hükümetinin zulmü, hayal kırıklığı ve teslimiyetiyle geçen süreç 7 Haziran’da son bulacaktır. Artık AK Parti’nin sonu gelmiştir. Emin olun ki 96 yıl önce Samsun’a çıkışının bir benzeri 7 Haziran’da tekrar yaşanacaktır. Uşaklı kardeşlerimiz göstereceği dirayetle Milliyetçi Hareketi tek başına iktidara getirecektir. Onun için 7 Haziran seçimlerinde sandıkları sahip çıkacağız, sandıkla gelen Ak Parti Hükümetini sandıkla göndereceğiz” dedi.

Zenginlik, refah, huzur gibi vaatleriyle vatandaşın oyunu alan AK Parti’nin sorunları çözemediğini öne süren Bahçeli, "Türkiye’nin neresine gidersem gideyim hep bir ağızdan aynı cevabı alıyorum. Bu “hayır”lar Türkiye gerçeğinin sesidir. Bütün Türkiye yoksullaşmıştır, yolsuzluklar büyümüştür. Hukuksuzluk korkunç seviyelerdedir ve kanunsuzluk kol gezmektedir. Fakat Başbakana bakarsak her şey yolundadır. Ak Parti zihniyeti 150 ay 12 gündür dış güçlerin avucunun içindedir. Başbakan bu kara tabloların halk tarafından bilinmesi korkusunda ve Erdoğan’ın kişisel hedeflerine hizmet etmektedir. İnşallah 7 Haziran’da Milliyetçi Hareket Partisi bu devrana son verecektir ve Ak Partili yıllar sona erecektir” diye konuştu.

"Sandık üzerinde oyun ve tezgah heveslisi kim varsa bu oyundan derhal dönmelidir" diyen Bahçeli, sözlerini şöyle sürdürdü; “Kimsenin demokrasinin er meydanını karartmaya hakkı yoktur. Sandık yolsuzlukları ve sonuçları değiştirmeye teşebbüs ederse bilsinler ki dünyayı başlarına yıkarız. Bunun hesaplarını muhataplarından bir bir sorarız. Uşaklının oyuna leke sürdürmeyiz. Biz sandıklara sahip çıkacağız. Biz demokrasinin arkasında olacağız” dedi.

YORUMLAR 9
  • akinci64 8 yıl önce Şikayet Et
    Ben usakliyim bu konusmalri duydugum zaman 12 yil öncesini düsündüm yani MHP nin ortak oldugu Hükümeti sindi disa bagli diyen bu sahis o zaman IMF nin kapisinda dilencilik yapan Hükümetin ortagiydi acaba o zaman ne yaptiki simdi Usaktan oy istiyor ben gecligimi Ülküme verdim kardeslerim birer birer topraga düserken bende Allahima dua ettim eyer topraga düsersem bu Vatan icin Dinim icin Bayragim icin düseyim diye sindi soruyorum MHP de olanlar siz neredeydiniz.siz nasil olduda bir sol partiyle birlik olup Hükümet kurdunuz ve bu Milleti Tüm dünyaya rezil ettiniz simdi cikmis oy istersin birak sana oy bu dünyada sormassakda sen ve senin gibilerin elimiz ahirette yakanizda olucak....
    Cevapla
  • ALİ 8 yıl önce Şikayet Et
    99da sana sandıkta %18 oy verdik sen gittin ecevite teslim ettin.hiç bi vaadini tutamadın.apoyu asacam dedin asılmasına engel oldun.başörtüsünü çözeceğim dedin kendi millevekilinin baş örtüsünü çözdün.Merve Kavakçıya dışarı dışarı denirken seyrettin.Somuncuoğlu'nu yumruklatmak basına seçtirdiğin A.N.Sezer hükümetinizi batrırken sustun,şimdi milletin seçtiği Cumhurbaşkanına gürlüyorsun.Erdoğan da sandıktan çıkmadımı.99da sana oy verip kandırılan ben ne diye seninle yürüyeyim.
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Sandık namustur. Sandıktan ne çıkarsa ona uyulur yeterki barış ,huzur ve ülkenin kalkınması söz konusu olsun HDP ve MHP sandıktan çıkarsa yok mu diyecekler ortak paydada bütünlük şart oda insanların rahat, huzur ve refahı için olur.
    Cevapla
  • öüç 8 yıl önce Şikayet Et
    Bayrak Toprak Vatan, Namustur gerisi koltuktur. Ha taştan ha deriden.
    Cevapla
  • misafir 8 yıl önce Şikayet Et
    sandık namusdur emanet nedir bırakıpte kacmakmıdır
    Cevapla
  • ozkayalar 8 yıl önce Şikayet Et
    türkiyenin kazanması için sizin kirli ittifakınızın kazanmaması lazım.koltuk uğruna titrek ecevitle beraber bu millete yaptıklarınızı unutmadık bahçeli efendi.
    Cevapla
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Kemal DERVİŞ'e ekonomi teslim edildi ve halkın sağlığı çöpe atıldı.Şimdi Kılıçtaroğlu yine Kemal DERVİŞ masalı uyduruyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fiat Topolino Türkiye’de 449 bin TL’den satışa çıktı! İşte özellikleri...
Mansur Yavaş'ın seçim şarkısı ile PKK marşı arasında şoke eden benzerlik!