"Pijamayla başbakan karşılayan..."

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Abdülhamit Gül, gündeme ilişkin çarpıcı açıklamalarda bulundu.

"Pijamayla başbakan karşılayan..."
"Pijamayla başbakan karşılayan..."
GİRİŞ 20.05.2015 15:13 GÜNCELLEME 20.05.2015 15:30
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

Hürriyet Gazetesi’nin darbeci ve vesayetçi zihniyetinin bugün de devam ettiğini söyleyen Gül, “Ama bugün daha önce pijamayla Başbakan karşılayanların karşısında dirayetli bir AK Parti Hükümeti var” dedi.

HDP Lideri Selahattin Demirtaş’ın sandıkta hile iddialarına “Teknik olarak imkansız” yanıtını veren Gül, Türkiye’de 174 bin sandık, her sandıkta da her partiden en az 4’er görevli olduğuna işaret etti. Gül, “Çok partili hayata geçildikten sonra Türkiye’de hiçbir seçim şaibeli olmamıştır. Kaldı ki 3 bin 500 kişiyle hile yapamazsınız” dedi. Gül, Başkanlık sistemiyle ilgili “Türkiye bölünecek” iddialarına karşın “AK Parti’nin asla bir eyalet sistemi, özerklik düşüncesi yok. Üniter yapı korunacak” güvencesi verdi. Tek alternatifin koalisyon olduğu bir ortamda oyların AK Parti’ye yöneldiğini söyleyen Gül, “İstikrarın tadını alan millet, ağzının tadı bozulsun istemiyor” dedi. Gül, AK Parti’nin mitinglerini 5 Haziran’da Gaziantep’te ünlü baklavasıyla, ağız tadıyla tamamlayacaklarını söyledi.

PİJAMAYLA BAŞBAKAN KARŞILAYANIN KARŞISINDA AK PARTİ VAR

Hürriyet Gazetesi ile yürütülen tartışma konusunda da Gül, Hürriyet Gazetesi’ne ontolojik olarak bakıldığında hep darbecilerin, vesayetin yanında, seçilmişlerin karşısında yer aldığının görüldüğünü anımsattı. Gül, “Hürriyet aslında hep vesayet odaklarının sözcüsü gibi, amiral gemisi gibi hizmet etmiş” dedi. 12 Eylül darbesinden sonra “Tasfiye edilen politikacılar değil çirkin politikadır” diye manşet atan Hürriyet’in bugün de Mursi’ye idam kararını Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın fotoğrafının altına “Yüzde 52 oy aldı idamla cezalandırıldı” manşetiyle dün durduğu yerden farklı bir yerde durmadığını kanıtladığını, manşetlerle siyaseti dizayn etmeye çalıştığını ifade eden Gül, “Söyledikleri hiçbir şeyin demokrasiyle bağdaşır yanı yok. Kullandıkları dil daima eski Türkiye dili. Tek fark şu, daha önceleri pijamayla karşılarken, manşetlerle getirip manşetlerle götürürken bugün karşılarında dirayetli bir AK Parti hükümeti var. Bunun da karşılığını gördükleri için ezberleri bozuldu” dedi. Gül, Hürriyet’in Mursi manşetini, “Gazetecilik açısından da gerçekten utanç verici bir manşet oldu” şeklinde değerlendirdi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 6
  • Bekir Çelik 8 yıl önce Şikayet Et
    Eski Türkiyede yaşanak isteyen varsa yapmaları gerejen çok basit. Eskiden ne cep tekefonu, ne internet, ne doğru düzgün televizyon, ne bilgisayar, hızlı tren yok, uçakla seyehat yok, doğal gaz yok hastanelerde geceden sıra kuyruklarına geçmek muayebe olanamak olsan da ilacı bulamamak daha sayayım mı eğrr bunları özlediyseniz bütün bu hizmetlerden feragat edin bakalım edebiliyorsanız
    Cevapla
  • muratlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Turkiyem icin oylar ak partiye
    Cevapla
  • Yaşlı ve Emekli 8 yıl önce Şikayet Et
    Eskiye özlem duyanlar anasına babasına bir sorsunlar eski türkiye nasıldı diye.
    Cevapla
  • Ahmet şahin 8 yıl önce Şikayet Et
    Eski dediğin Türkiyede biz daha mutluyduk,bırak biz eskide yaşayalım kardeş.
    Cevapla
  • sedat 8 yıl önce Şikayet Et
    iyi güzel söylüyorsunuzda hükümet zenginler kulübünden yana değilse neden yıllardır asgari ücretlere istenilen zam artışları konusunda bu pijamalı zengilerin verdiği zamların altına imza atıyor
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Hamas'tan ateşkes açıklaması: Kapıyı kapatmadık
CHP kurmayları açıkladı! İşte Özel'in Erdoğan'a götüreceği konular