Erdoğan'ın meydanlara çıkmasına Baykal yorumu

CHP eski Genel Başkanı Baykal, "Erdoğan anladı tekiktidar olamayacağını, baktı Davutoğlu ile olmuyor. İndi meydanlara miting yapıyor" dedi.

Erdoğan'ın meydanlara çıkmasına Baykal yorumu
Erdoğan'ın meydanlara çıkmasına Baykal yorumu
GİRİŞ 23.05.2015 14:05 GÜNCELLEME 23.05.2015 14:05
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

Baykal: Erdoğan baktı Davutoğlu ile olmuyor, meydanlarda miting yapıyor

CHP eski Genel Başkanı Deniz Baykal, "Erdoğan anladı tek başına iktidar olamayacağını, baktı, gördü Davutoğlu ile bu iş olmuyor. İndi meydanlara miting yapıyor" dedi.

CHP eski Genel Başkanı ve Antalya 2'nci sıra milletvekili adayı Deniz Baykal, Korkuteli İlçesi'nde seçim çalışmalarına katıldı. İlçe binasında partililerle buluşan Deniz Baykal, daha sonra Kızılcadağ, Manay, Osmankalfalar, Kırkpınar, Taşkesik, Sülekler ve Dereköy mahallelerinde vatandaşla bir araya geldi. Dolaştığı mahallelerde kendisiyle fotoğraf çektirmek isteyenleri geri çevirmeyen Baykal, hasta ziyareti yaptı, ikram edilen gözlemeyi yedi.

Gezilerindeki konuşmalarında hükümeti ve Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ı eleştiren Deniz Baykal, "Hedefimiz tek başına iktidar olmak ama oldu da bir koalisyon hükümeti olursa kesin olarak Tarım Bakanlığı'nı bizim almamız gerekiyor.

Bu ülkenin kalkındırılması için çiftçinin durumunu düzeltmek gerekiyor. Biz çiftçiye gereken önemi vermiyoruz. Tarıma zamanında Koç Holding girdi, devasa araziler alıp domates ekmeye başladı ama 2- 3 yıl sonra baktı zarar ediyor, vazgeçti.

Siz koskoca Koç'un başaramadığını başarıyorsunuz. 'Tarım battı' diyorlar ama böyle bir şey yok. Bu ülkede tarım batmadı, sadece çiftçi battı.

Hiç batan tohumcu, fideci gördünüz mü? Ben görmedim. Tarımdan herkes çok ciddi paralar kazanıyor hatta zengin oluyor, ama çiftçinin durumu giderek kötüleşiyor. İşte biz bu durumu düzelteceğiz" diye konuştu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı korku sardığını söyleyen Deniz Baykal, "O da anladı tek başına iktidar olamayacağını, baktı, gördü Ahmet Davutoğlu ile bu iş olmuyor. İndi meydanlara garip bir şekilde miting yapıyor" dedi. 

CHP'nin seçim vaatlerinden de bahseden Deniz Baykal, Büyükşehir Yasası'nı kaldırıp, köylere statüsünün geri verileceğini anlattı.

Emekliye 2 maaş ikramiye verileceğini ve asgari ücretin 1500 lira olacağını kaydeden Baykal, "Siz oyunuzu verin, sonra bu vaatler yapılmazsa hep beraber yakasından tutup indirmesini de biliriz" şeklinde konuştu.

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 10
  • MUSTAFA AKTAŞ 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu na düpedüz Züğürt Tesellisi derler
    Cevapla
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Bunlar tam sasirdi. yat,kalk Cumhurbaskani. eminim bunlarin rüyalarina bile giriyordur. Cumhurbaskanimizla,Basbakaniz tam bir uyum icinde calisiyorlar, daha ne isteriz ALLAH tan belamizimi ?. bunlar Muhalefet degil, REZALET. birde utanmadan konusuyorlar... ESKI GENELBASKAN sen kedi isine bakip % 52 yi al ondan sonra konus.
    Cevapla
  • yasar 8 yıl önce Şikayet Et
    ne yapsaydı a.necdet sezer gibi köşkte kabuğunamı çekilseydi.. halkın cumhur başkanı halkın içinde olur..
    Cevapla
  • Murat 8 yıl önce Şikayet Et
    Sizin oradan bakınca öyle görünüyor herhalde
    Cevapla
  • nayim 8 yıl önce Şikayet Et
    baykal sen var iken ÖZAL geldi ve ÖZAL bu ülkeye hizmet etti çağ atlattı ve öldürdünüz. ÖZALIN kazandıklarını yediniz temize çıktınız baykal variken ERDOĞAN tek başına geldi baykal bir kasetle toz oldun sayın ERDOĞAN %51 Yüce Türk milletinin oyu ile cumhur başkanı oldu.baykal şimdi poyraz bakanlığına gözü dikmiş geç onu siz barajı aşamayacaksınız.baykal siz nal toplayacaksınız
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Bölücülüğü savunan adayla ilgili çarpıcı sözler: Esenyurt’u özerkleştirecek mi nedir?
Yerel seçim; Panorama; Son durum