Soylu: Biraz şerefin ahlakın varsa...

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, CHP ve HDP'yi sert bir dille eleştirdi.

Soylu: Biraz şerefin ahlakın varsa...
Soylu: Biraz şerefin ahlakın varsa...
GİRİŞ 25.05.2015 00:37 GÜNCELLEME 25.05.2015 00:37

Soylu, "Şuradan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir söz söyleyeceğim; Sen bırak yüzde 30-35'leri. 5 seçimdir kaybediyorsun. Sen bir önceki genel seçimin altında oy alırsan bırakmayı taahhüt ediyor musun " dedi.

Soylu, kentin Aygören Vadisi'nde yer alan Yeşilova Mahallesi'ndeki AK Parti Seçim İrtibat Bürosunun açılışında yaptığı konuşmada, eski ve yeni Türkiye arasında büyük farklar olduğunu belirterek, AK Parti iktidarının 3 Kasım 2002'den sonra yaptığı yatırımları anlattı.

Eski Türkiye'nin krizler ülkesi olduğunu ancak yeni Türkiye'de son 13 yılda büyük devrimler yapıldığını ve ülkenin kasasında 130 milyar dolar bulunduğu belirten Soylu, altyapısını iyi yapan Türkiye'nin artık ayakları üzerinde duran bir ülke olduğunu dile getirdi.

''5 SEÇİMDİR KAYBEDİYORSUN''

Soylu, Türkiye'nin kalkınması, büyümesi ve özgürleşmesi için Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, rahmetli Adnan Menderes ve Turgut Özal'ın büyük çabalar gösterdiğine işaret ederek, AK Parti iktidarında Türkiye'de yapılan barajlar, eğitim, askeri ve ulaşım alanındaki kalkınma hamleleri ile sağlık yatırımları gibi büyük atılımlar sebebiyle bazı kesimlerin kendilerine kızdığını bildirdi.

"Sen bilek güreşinde galip gelirsen elbette sana kızarlar" diyen Soylu, "Biz tek başımıza iktidar, onlar koalisyon öneriyorlar. Şuradan CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'na bir söz söyleyeceğim; Sen bırak yüzde 30-35'leri. 5 seçimdir kaybediyorsun. Sen bir önceki genel seçimin altında oy alırsan bırakmayı taahhüt ediyor musun  Bir önceki genel seçimde yüzde 26 oy almış" ifadesini kullandı.

SEÇİMLERDE HİLE YAPILACAĞI İDDİASI

HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş'ı da eleştiren Soylu, Demirtaş'ın kendisini seçimlerde hile yapmakla ve bunun için il il dolaşmakla suçladığını belirterek, "Ben 45 gündür Trabzon'dayım ve burada kampanya yürütüyorum. Bırakın öyle bir şeyi biz demokrasiye kim hile yaparsa bu vatana ihanetle eşdeğer sayarız" diye konuştu. 

''BİRAZ ŞEREFİN AHLAKIN VARSA...''

Soylu, HDP binalarına yönelik patlamalara de değinerek, "Adana'da Mersin'de kendi lokallarini bombalatacaksın. Kime  Senin eş başkanın lafı ağzından kaçırdı 'biz DHKP-C ile ortak çalışıyoruz' dedi. Peki bombacı kim çıktı  DHKP-C'li çıktı. Onu bir şekilde AK Parti'nin üzerine atacaklardı. Kim sorumluymuş  Recep Tayyip Erdoğan, Yalçın Akdoğan ve Süleyman Soylu sorumluymuş. Biraz şerefin ahlakın varsa bu memleketten çıkar özür dilersin Selahattin Demirtaş... Bunlar Türkiye'de siyaseti yalan üzerine kuruyorlar" dedi.

Önümüzdeki 4 yılda Trabzon ve Türkiye'ye büyük yatırımlar yapmaya devam edeceklerini bildiren Soylu, genel seçimlerde seçmenlerden destek istedi.

Soylu, konuşmasının ardından AK Parti Trabzon milletvekili adayı Nihat Tosun ve partililer ile kurdele keserek seçim irtibat bürosunu açtı. Seçim irtibat bürosunun açılışı öncesi kent merkezindeki Zorlu Grand Otel'de Aygören Vadisi sakinleri ile buluşan Soylu, açılış sonrası ise Dolaylı Mahallesi'ne geçerek vatandaşlar ile sohbet edip genel seçimlerde AK Parti'ye destek istedi.

KAYNAK: AA
YORUMLAR İLK YORUM YAPAN SEN OL
DİĞER HABERLER
Son dakika: MEB 81 il valiliğine yazı gönderdi! 1 Nisan'da okullar tatil olacak mı?
Türk savunma sanayiinin ihracat başarısı Çin'in gündeminde