CHP'li İnce'den Kılıçdaroğlu gafı!

İnce, kaş boyayım derken göz çıkarttı. İnce öyle bir gaf yaptı ki Davutoğlu'nu eleştireyim derken Kılıçdaroğlu'nu zor durumda bıraktı.

CHP'li İnce'den Kılıçdaroğlu gafı!
CHP'li İnce'den Kılıçdaroğlu gafı!
GİRİŞ 26.05.2015 07:34 GÜNCELLEME 26.05.2015 07:35
Bu Habere 16 Yorum Yapılmış

Başbakan Davutoğlu'nun miting meydanlarındaki  "Özetten kitap anlaşılmaz" sözleriyle başlayan tartışma bu kez televizyonların stüdyolarına taşındı.

CHP'li İnce, CHP liderinin "Kitap okumuyorum ama çıkarılan özetleri okuyorum" sözlerini duymamış olacak ki Kılıçdaroğlu'nun kitap özeti okumadığını, böyle bir sözünün de olmadığını söyledi.

O RÖPORTAJI İZLEMEMİŞ

Didem Arslan, canlı yayının son bölümünde İnce'ye Başbakan Davutoğlu'nun "Özetten kitap anlaşılır mı?" sözlerini hatırlattı. Kılıçdaroğlu'nun o sözlerinden habersiz konuşan İnce, Aslan'ın "Kılıçdaroğlu da kitap özeti okuyor" sözlerine karşı çıktı. İnce, Kılıçdaroğlu'nun iyi bir kitap okuyucusu olduğunu söyledi.

YORUMLAR 16
  • aciz 8 yıl önce Şikayet Et
    Yüzüne tükürsem, ona bile layık değilsin yüzsüz meymenetsiz. ...
    Cevapla
  • H.i.E 8 yıl önce Şikayet Et
    Akparti gonende Ayşe gardaşile coşuyor.çalışmaları takdire şayan gonende tahminim %45,işallah4.sıradakiadayımız.seçilir.
    Cevapla
  • Yasin 8 yıl önce Şikayet Et
    Kem küm
    Cevapla
  • karagöz 8 yıl önce Şikayet Et
    Birbirlerinden haberi yok bunların...Koskoca devleti nasıl yönetecekler...gerçi devleti onlar veren de yok...
    Cevapla
  • Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Eğri oturup doğru konuşalım. Tayyip Erdoğan da "okumaya fırsatım olmuyor. Arkadaşlar özet haline getiriyorlar, öyle okuyorum" demişti. Yani dikkat etmek lazım ne dediğimize, ne yaptığımıza...
    Cevapla
  • recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Mesele okumak okumamak meselesi değil ahmet bey. mesele böyle bir konuşma açık oturumda yapılmış olmasına rağmen muharrem ince tarafından böyle bir konuşma olmamıştır denmesi olayıdır. Ben dinleyemedim, böyle bir söz varmıdır yokmudur bilmiyorum dese bu polemik olmayacak.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Türkiye nasıl diplomasinin merkez ülkesi oldu?
Onlar işaret edildi! Erdoğan-Biden zirvesini engellemeye çalışıyorlar