Necmettin Aydın: Milli değil paralel ittifak

Saadet Partisi eski Genel Başkan Yardımcısı Necmettin Aydın, Saadet Partisi'nin mevcut yönetimiyle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Necmettin Aydın: Milli değil paralel ittifak
Necmettin Aydın: Milli değil paralel ittifak
GİRİŞ 28.05.2015 12:03 GÜNCELLEME 28.05.2015 12:11
Bu Habere 178 Yorum Yapılmış

SP eski Genel Başkan Yardımcısı 20'nci dönem Zonguldak Milletvekili Aydın'dan, Büyük Birlik Partisi ile girme kararı alan Saadet yönetimine sert tepki: “Milli değil, bu olsa olsa paralel ittifak!”

Parti üst kadrosunun Milli Görüş'ü temsil etmekten tamamen uzaklaştığını kaydeden Aydın, “Anlaşılan o ki, daha merhum Hocamızın (Necmettin Erbakan) zamanında ekipleşmişler, partiyi ele geçirmek için plan yapıp Hocamız vefat eder etmez de planlarını uygulamaya koymuşlar. Değil bir Müslüman'ın, normal bir insanın bile yapmaması gereken hizipçilik, kıyım, hile, yalan, iftira gibi her türlü yanlışı yapmışlar ve yapıyorlar” dedi. Samimi Milli Görüş'çülere yönelik büyük bir kıyım başlatıldığını ifade eden Aydın, parti üst kadrosunun paralel yapı ile ittifak halinde olduğunu da hatırlatarak şunları söyledi:

'DİKTATÖRLERLE AYNI ÇİZGİ'

“Milli Görüş sisteminin içini boşalttılar. Daha da ötesi yabancı servislerin örtülü operasyon gücü olduğu artık kendilerince bile kabul edilen paralel yapı ile özdeşleştiler, günümüz dünyasının en zalim diktatörleri olan Esed'ci, Sisi'ci bir çizgiye girdiler ve hâlâ bu durumlarında ısrar ediyorlar. Teşkilat mensuplarımız bunların bu yanlışları yüzünden halkın karşısında çok büyük sıkıntılar çekmektedir. Kurdukları seçim ittifakı da milli ittifak değil, olsa olsa paralel ittifak olur. Tüm bunların sorumlusu genel merkezi ele geçiren üç-beş kişilik bir ekiptir. Mevcut genel merkez yönetimi ile bu işin yürümeyeceği hususunda Saadet Partisi tabanı da nerede ise ittifak halindedir. Milli Görüş hareketinin yeniden şahlanması için bu ekibin işbaşından uzaklaşması elzemdir.”

'TABAN BUNLARA OY VERMEZ'

BBP ile ittifak yapan SP yönetiminin tavrını Milli Görüş tabanının kabullenmediğini ifade eden Necmettin Aydın, “Zaten Milli Görüş tabanı bu yönetimi benimseyemediği için Saadet Partisi'nin 2011 seçimlerinde oy oranı yüzde 1'lere kadar gerilemiştir. Bu seçimde de yanlış tutumlarından dolayı Milli Görüş tabanı SP'ye oy vermekte zorlanacaktır. Bu ittifak bir Milli Görüş ittifakı değildir. Benim için bunları konuşmak kolay değil ama davanın selameti için bunları söylemek gerekiyor” diye konuştu. (Yeni Şafak)

YORUMLAR 178
  • .... 8 yıl önce Şikayet Et
    Erbakan Hoca'nın huzurundan kovduğu biri.. Kaale alınmaz!
    Cevapla
  • ugur 8 yıl önce Şikayet Et
    Necmeddin aydin bey numan beye bunu yaptin sayin kamalaka da boyle davraniyorsun.sizi genel bsk yapmadiklari icin mi bu futursuz dusencesiz beyanlar saadetle paraleli nasil ozdeslestiriyorsun
    Cevapla
  • sena 8 yıl önce Şikayet Et
    Geçmişi bunlar kadar dürüst ve temiz başka siyasetci göremiyorum ben şuan için ve o yüzden bu kez oyum milli ittifaka..
    Cevapla
  • zeki maboç 8 yıl önce Şikayet Et
    milli ittifak çok yerinde yapılmış milli dayanışmadır.kiralık görüşler asla aralarını bozamazlar.çünkü zuhuratta bunların iktidarı görülmüştür..
    Cevapla
  • milletin ferdi 8 yıl önce Şikayet Et
    Milli ittifak safsatası Siyonistlerle ve Batı uşaklarıyla işbirliği için Ülkemiz ve Müslümanlar aleyhine çok yerinde ve zamanında yapılmış işbirlikçiliktir.
    Cevapla
  • Mert66 8 yıl önce Şikayet Et
    milli görüş teşkilatı derhal saadet partisinden kurtulmalıdır! vatanımızın saadeti için ve büyük birliği için AK Parti.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ligden mi çekiliyorlar? Fenerbahçe'den flaş karar
Cumhurbaşkanı Erdoğan, Putin'le görüştü! 'Hazırız' mesajı!