Soylu'dan MHP'ye ilginç gönderme

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Konya’nın Seydişehir ilçesindeki mitingde kritik açıklamalar yaptı.

Soylu'dan MHP'ye ilginç gönderme
Soylu'dan MHP'ye ilginç gönderme
GİRİŞ 28.05.2015 18:23 GÜNCELLEME 28.05.2015 18:23
Bu Habere 4 Yorum Yapılmış

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, Konya’nın Seydişehir ilçesinde partisinin düzenlediği mitinge katıldı. Mitingde konuşan Soylu, "Yüksekova'da havalimanı açtık. MHP'lilere söylüyorum; siz Hakkari'ye gidemezken, siz Diyarbakır'a gidemezken biz oralara havalimanı yapıyoruz ve biz oraya ay yıldızlı bayrağımızı asıyoruz" dedi.

"SİZ HAKKARİ'YE GİDEMEZKEN BİZ ORAYA HAVALİMANI YAPIYORUZ"

Süleyman Soylu, "Daha dün Yüksekova'da havalimanı açtık. MHP'lilere söylüyorum. Siz Hakkari'ye gidemezken, siz Diyarbakır'a gidemezken biz oralara havalimanı yapıyoruz ve biz oraya ay yıldızlı bayrağımızı asıyoruz. Eskiden Yerli Malı Haftası yapardık. Elma, armut, patates, mısır getirirdik. Masanın üstüne annelerimizin yaptığı keki koyardık. Şimdi Yerli Malı Haftası yapsak masanın üzerine ne koyacağız biliyor musunuz? Altay Tankı, milli füze, Atak helikopterleri, milli savaş gemisi, insansız hava uçağı, Göktürk Uydusu. İşte esas çatladıkları yer burası, esas tahammül edemedikleri Türkiye burası. Bütün bunları yaptık, bundan sonra ne yapacağız? 2015-2019 arası emeklimizin, işçimizin, esnafımızın 4 yılı olacak" ifadelerini kullandı.

"DOĞAN, ERDOĞAN'I TEHDİT EDİYOR"

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Süleyman Soylu, "Aydın Doğan'ın geçen gün ne yaptığını gördünüz değil mi? Kıymetli Cumhurbaşkanımızın fotoğrafını, yüzde 52 ile seçilen cumhurbaşkanı idam talebiyle yargılanıyor diye hemen yanına koydu. Yani mesaj veriyor, diyor ki, 'Ey aziz milletimiz, ey Türk milleti size sesleniyorum. 1960 darbesini nasıl gerçekleştirdiysek, 1961'de rahmetli Menderes'i nasıl idam ettiysek, rahmetli Özal'a nasıl hain tuzaklar kurmuşsak, rahmetli Erbakan'ı nasıl itibarsızlaştırmışsak milletin adamı Recep Tayyip Erdoğan'a da aynı şeyleri yapacağız diye tehdit ediyor" dedi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 4
  • sancar 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp nin trabzon mitingini görmemiş heralde..yandı..
    Cevapla
  • Musa 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğru söze ne denir . Haklı Süleyman Soylu . Milliyetçilik Batıdan sallamakla olmaz. Doğuda da olacaksın.Ülkenin her yanında olacaksın.
    Cevapla
  • fikir 8 yıl önce Şikayet Et
    Selahattin. Demirtaş birdeb bire bir mhpliden daha Türkçü. Kesilmesi mhplilerinde bunu yemesi hayra alamet Değildir. Hdp de mhp de haşhaşi. Fazla kacirmiss benziyor.b
    Cevapla
  • TANER 8 yıl önce Şikayet Et
    demirtaş ne zaman türkcü olmus bılmem ama akp ve avanelerinin uzun süredir kurtcu oldukları aşıkar memlekette kurt sorunu yok ıken teror sorunu varken bırden bı baktık tepeden aşşağıya kadar butun akp liler kurt sorunu vardır demeye basladılar.sımdıde cıkmıs bırılerı kurt sorunu yoktur dıyor bu ne perhız bu ne lahana tursusu dıye sorarlar adama
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP'deki "para sayma" soruşturmasında yeni gelişme! Şüphelilerin ifadeleri ortaya çıktı
Türkiye'den bir şehir var! İşte Dünyanın en iyi mimarisine sahip 25 şehri...