AK Parti'den son haftada adam adama markaj

AK Parti'den son haftada büyük atak. 3 dönemlikler ve listeye giremeyen vekiller, 81 ilde kapı kapı dolaşarak oy isteyecek.

AK Parti'den son haftada adam adama markaj
AK Parti'den son haftada adam adama markaj
GİRİŞ 29.05.2015 11:16 GÜNCELLEME 29.05.2015 14:59
Bu Habere 10 Yorum Yapılmış

AK Parti yönetimi, 7 Haziran seçimlerine kısa bir süre kala, kararsız seçmenler ile bireysel sebeplerle partiye küsen isimleri ikna etmek için adam adama markaj uygulaması başlattı.

AK Parti Genel Merkez bünyesindeki Seçim Strateji Kurulu bu aşamada devreye girerek, listeye giremeyen ve 3 dönemlerini tamamladığı için Meclis dışı kalacak isimlerden yardım isteme kararı aldı.

Adayların seçim programlarını yapan Seçim Koordinasyon Merkezi hemen bu isimlere ulaşarak 81 il için 'hızlandırılmış bir seçim çalışması' programı hazırladı. 3 dönemlikler, listeye giremeyen milletvekilleri ve şu anda aktif siyasette olmayan ancak, bulundukları bölgede vatandaş tarafından 'sözü dinlenen' eski partililer zaman kaybetmeden devreye sokuldu.

81 ile dağılan bu isimler kapı kapı dolaşarak gerek bireysel nedenlerle gerekse başka nedenlerle AK Parti'den uzaklaşmış veya kararsız durumda olan vatandaşları ikna etmek için çalışma yapmaya başladı.

AK Parti, özellikle göç alan illerde ise 'hemşehri' stratejisi devreye sokuldu. Doğu ve Güneydoğu'dan göç edip büyük şehirlere yerleşen vatandaşların yoğun olarak yaşadığı illerde bölge milletvekilleri devreye girdi.

KAYNAK: TÜRKİYE
YORUMLAR 10
  • Fatih Ahmet 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralel teroru ile hdpkk teroru elele vermis siyonist israil desteginde canhiras calisiyorlar. Butun vatanseverler Akpartide birlesmeli yoksa cok gec olacak.
    Cevapla
  • 29 mayıs 8 yıl önce Şikayet Et
    bende öğretmen değilim ama branş öğretmenleri hakkını verilmesi gerekir.Nisan da atama olacak diye umut verildi şimdi yapmılyor.Öğretmen arkadaşlarım oyunu vermeyeceklerini belirtiyorlar üzgünüz diyorlar...
    Cevapla
  • Osmanlı 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu seçimlerde herkes Saadet Partisine vermeli gümbür gümbür geliyor maşAllah.
    Cevapla
  • İsminiz 8 yıl önce Şikayet Et
    Maaşallaaah hemide nassıl geliyor varya
    Cevapla
  • bkn 8 yıl önce Şikayet Et
    :D :D :D partiyle pırtıyla işim olmaz da bu lafınıza çok güldüm....bi de gümbür gümbür.. :D
    Cevapla
  • bilal 8 yıl önce Şikayet Et
    sayın davutoglu taşeron işçiye kadroyu ver yüz de yetmişle gelirsin bu millet sana herşeyi layık gördü sen bu millete bi kadroyu layık görmüyosan yazık çok yazık sayın tayyip abi sana sesleniyorum ayrıca sunu belirtiyim ben taseron da çalışmıyorum ama bak yap şu iyligi bekleme daha sizin iyliginiz için diyorum
    Cevapla
  • reco 8 yıl önce Şikayet Et
    kadro yolda birazcik sabir
    Cevapla
  • abdulcappar 8 yıl önce Şikayet Et
    hukuk sistemini düzeltsen kapı kapı dolasmaya gerek yok yüzde 65 ile ikdidarsın haksız yere hapis cezası verilen vatandaş var bunlar oylarını vermez.akp için calısıyoruz oy topluyoruz vatandaş sorunlarını anlatıyor baskı çok vatandaşa adli va mali baskı var
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Ve ASELSAN onu da bitirdi! Oyun değiştirecek müthiş sistem...
Türkiye'ye en fazla yatırım yapan yabancılar belli oldu