Erdoğan'dan Davutoğlu'na: Kendini çok yoruyorsun

Başbakan Ahmet Davutoğlu miting programları ile ilgili Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın kendisine ''Çok yoruyorsun kendini'' dediğini söyledi.

Erdoğan'dan Davutoğlu'na: Kendini çok yoruyorsun
Erdoğan'dan Davutoğlu'na: Kendini çok yoruyorsun
GİRİŞ 30.05.2015 09:58 GÜNCELLEME 30.05.2015 15:21
Bu Habere 19 Yorum Yapılmış

Başbakan Ahmet Davutoğlu 81 ilin tamamına yapacağı mitinglerle ilgili parçalayıcı siyasete karşı bir tek AK Parti bunu yapabildiğini göstermeye çalıştığını belirterek Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın da kendisine bu konuyla alakalı latife ederek “kendini çok yoruyorsun” dediğini söyledi.

Davutoğlu konuşmasını şu sözlerle sürdürdü;

''Ama bunu fark ettiğimde dedim ki “72 değil 81 ilin tamamına gideceğim.” 81 ile gideceğim derken herkese şunu göstermek istedim. Bu parçalayıcı siyasete karşı bir tek AK Parti bunu yapabiliyor. Şimdi düşünün CHP’nin 33 ilde milletvekili yok. 14-15 ilde oyu yüzde 2’nin altında. Bir ana muhalefet partisinin bu noktada olması siyasetin gelebileceği en kötü nokta. MHP’nin 45 ilde milletvekili yok. HDP’nin zaten 50’yi aşkın ilde milletvekili yok. Komplo olan kısmına bu noktada geliyorum. Üç legal parti zamanla buna intibak ettiler. Yani birilerinin planının parçası olmayı zamanla kabul ettiler. Diğer üç paralel ise bunları kendi hedefleri için kullanmaya çalışıyor. Bütün bunların arkasında da uluslararası basın...''

KAYNAK: VATAN
YORUMLAR 19
  • Zaza bingöl 8 yıl önce Şikayet Et
    Zaza kenti bingöl sonuna kadar sizinle komünistlere oy çıkmaz burdan
    Cevapla
  • AK PARTİ %50,1 8 yıl önce Şikayet Et
    Aslında hiç mitinglere bile gerek yok,biz zaten gümbür gümbür ampulleri yakmaya geliyoruz! Bekleyin,ampulleri Avize yapmaya geliyoruz! İNADINA AK PARTİ!
    Cevapla
  • Duhan 8 yıl önce Şikayet Et
    Çok zor bir zamanda başbakan oldun sayın Hocam, Allah yar ve yardımcınız olsun. İnşallah emeklerinizin karşılığını alırsınız,
    Cevapla
  • Recep 8 yıl önce Şikayet Et
    Cenabu ALLAH yollarını ve bahtlarını açsın bütün güzel dualara amiiiinnnn diyorum
    Cevapla
  • osman öztürk 8 yıl önce Şikayet Et
    Biz bunca meşakkate alkış uğruna katlanmadık, halis niyetimiz rızayı ilahidir diyen. Kudüs Fatihi Şah İsmailin Azraili Devlet-i Aliyye-i Osmâniyyenin ilk Halifesi Sultanlar Sultanı Yavuz Sultan Selim Hanın Torunu Ümmetin son KALESİ, Uzun Adam, Evladı Osmanlı Recep Tayyip Erdoğanı anlamak herşeyi anlamak olacaktır !
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Merkez Bankasından enflasyon açıklaması! 'En büyük hedefimiz' deyip duyurdu!
Hazine ve Maliye Bakanlığından Dünya Bankası kaynaklarına ilişkin açıklama