Kılıçdaroğlu o ifadeyi affetmedi!

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun şikâyeti üzerine Facebook hesaplarında ‘Kemal’ yerine ‘Ke-mal’ yazan 6 kişi hakkında dava açıldı.

Kılıçdaroğlu o ifadeyi affetmedi!
Kılıçdaroğlu o ifadeyi affetmedi!
GİRİŞ 01.06.2015 09:31 GÜNCELLEME 01.06.2015 09:31
Bu Habere 22 Yorum Yapılmış

CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’nun avukatı Celal Çelik’in suç duyurusu üzerine, Ankara Cumhuriyet Başsavcılığı Basın Suçları Bürosu Savcısı Adem Can soruşturma başlattı.

‘TALİMAT VERDİ’

Şüpheliler, ayrı ayrı 3 aydan 2 yıla kadar hapis veya adli para cezası istemiyle önümüzdeki günlerde hâkim karşısına çıkacak. Avukat Çelik, Kılıçdaroğlu’nun kendilerine “Açık ve şiddetli hakaret içeren ifadeler için gereğini yapın” şeklinde genel bir talimat verdiğini, suç duyurusu ile ilgili onayına ayrı ayrı başvurmadıklarını belirtti.

YORUMLAR 22
  • ayhan 8 yıl önce Şikayet Et
    6 günü kaldi. ilan verebiliriz " CHP ye lider araniyor ".
    Cevapla
  • Bayram 8 yıl önce Şikayet Et
    O laf bir diziden alıntı birileri kullanmış.Peki siz Erdoğan'a küfür edenleri teşvik için izmirde para dağıtmadınızmı.
    Cevapla
  • mert mert 8 yıl önce Şikayet Et
    hani herkese özgürlük diye ciyak ciyak bagiriyordun keeeeeeemal ?!? hani ifade özgürlü nerde kaldi ?!? kuyrugna basilincami anladin hakaretin ve ifade özgürlügün farkini ?!? cuvaldizi kendine batirman lazim keeeeeemal cünkü senden baska kk yoktur hakaret eden ülkemizde.
    Cevapla
  • mahir 8 yıl önce Şikayet Et
    sen koskoca cumhurbaşkanının anasını da kastedecek şekilde küfür edecek ve sonra tepkileri görünce dansöz gibi kıvırıp aslında öyle demek istemedim diyeceksin sonra da ismini ikiye bölerek söylediler diye gariban insanlara dava açacaksın öyle mi?hadi git işine be...
    Cevapla
  • ertan 8 yıl önce Şikayet Et
    alevi dedesi kemal,sen koskoca türkiye'nin cumhurbaşkanına,başbakanına,bakanlarına,genelkurmay başkanına,diyanet işleri başkanına gece gündüz hakaret ediyorsun...başka biri de sana bu şekilde hakaret dahi sayılamayacak şekilde bir ifade kullanınca niye zoruna gidiyor?
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İBB'nin metro beceriksizliğinde yeni adres: Tam 5 gündür kapalı!
Avrupa'nın 42 büyükşehrinde en pahalı ve en ucuz şehirler: Türkiye'den de bir il var...