Erdoğan'dan Kılıçdaroğlu'na çağrı

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Iğdır'da halka hitap etti.

GİRİŞ 01.06.2015 14:41 GÜNCELLEME 03.06.2015 10:02
Bu Habere 34 Yorum Yapılmış

Erdoğan'ın açıklamalarından satırbaşları:

- Dün Abdülhamid için söylediklerini bugün bizim için söylüyorlar. Hesapları bozuldu da onun için.

"KILIÇDAROĞLU'NUN HAYSİYETİ VARSA..."

- Bu sabah Genel Sekreterim kanalıyla yazılı olarak kendisine (CHP Genel Başkanı Kılıçdaroğlu) hemen bir bildirimde bulundum ve Cumhurbaşkanlığı Külliyesi'ne davet ettik.

Gel bütün tuvaletleri gez, bakalım bir tane altın kaplama klozet bulabilecek misin  Eğer bulursan ben cumhurbaşkanlığı makamından çekileceğim ama bulamazsan şu CHP'nin başına bela olmaktan çekilecek misin? Eğer zerre kadar kişilik varsa, zerre kadar haysiyet varsa bu yazılı davetime uyar, gelir orayı gezer görür.

"ONLAR KAÇACAK BİZ KOVALAYACAĞIZ"

99'da bunların hoca efendisi var ya kaçtı gitti. Amerika'ya gitti sen hoca efendi değil misin? Mekke'ye Medine'ye gitsene. Dedim ya inlerinde gireceğiz. Şu anda kaçıyorlar.

"DAĞDAKİLERİN İSLAM'LA ALAKASI YOK"

HDP'nin Eş Genel Başkanı'nı eline saz tutuşturarak bar sanatçısı gibi pazarlıyorlar. Yasin Börü gibi kardeşlerimizi katledenlere destek verenlere aydın denir mi?

Şurda bir grup edebim müsaade etmiyor ama işaret yapıyorlar. Sizde edep varsa siyasette yer paralamentodur. Orada konuşursunuz. Ben 40 yıldır siyaset yapıyorum.  İnançlı, dindar Kürt kardeşlerime sesleniyorum. Bunların dağa kaçırdığı gençlerimizi zerdüştlük eğitimi veriyorlar. Ateizm, marksizm bunların çıkış yolu.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 34
  • BHY 8 yıl önce Şikayet Et
    Menderes'i astırdıkları gibi Erdoğan'ı hedef almış görünüyor dün İNÖNÜ sahnedeydi.Bugün KILIÇTAROĞLU Lahey adelet divanına çıkartma gayretinde bir yandan tır yalanı, bir yandan lüks yaşam yalanı ne ararlarsa kendilerinde var.
    Cevapla
  • Bahane 8 yıl önce Şikayet Et
    Reiz birak sunlari ya, konussun dursun.Onlarin pesinden gidenleride Allah islah etsin..
    Cevapla
  • emre 58 8 yıl önce Şikayet Et
    bunlarda haysiyet yok orası öyle bunlar anlamaz reisimiz erdoğan bunları adam arasında sayma bile sen boşver onlar senin sinirlerini bozmaya çalışıyorlar ama biz seni biliyoruz sen de maşallah peygamber sabrı var helal olsun ama daha fazla uğraşmasınlar yoksa göstereceğiz bunlara dünyanın kaç bucak olduğunu allahım sana ömürler versin esenlikle kal sayın erdoğan beyefendi
    Cevapla
  • aras 8 yıl önce Şikayet Et
    büyük baskan
    Cevapla
  • R.KAYA 8 yıl önce Şikayet Et
    Ya arkadaş, klozet altın demek nedir ya, madem altın dedin, gel bak kardeşim altın değil deniyor, icabet et git bak altınsa beraber yuhalayalım, değilse bu konuda sana söylenenleri de kabul etmek zorunda olduğunu bil...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Meteoroloji'den 17 il için sarı kodlu alarm! Hem kuvvetli sağanak hem aşırı sıcak uyarısı
Ancelotti inadını kırıyor! Real Madrid'de Arda Güler gelişmesi