Yıldırım: AK Parti sizinle koalisyon yapmaz

AK Parti İzmir Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım, koalisyon planları yapana muhalefete cevap verdi.

Yıldırım: AK Parti sizinle koalisyon yapmaz
Yıldırım: AK Parti sizinle koalisyon yapmaz
GİRİŞ 02.06.2015 17:51 GÜNCELLEME 02.06.2015 17:51
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

Milli Savunma Bakanı İsmet Yılmaz ile Ak Parti İzmir Milletvekili ve Cumhurbaşkanı Başdanışmanı Binali Yıldırım seçim çalışmaları kapsamında Sivas’ın Gölova İlçesi’ne geldi. Burada ilçe protokolü ve partilileri ile kahvaltı yapan Yılmaz ve Yıldırım daha sonra ilçe meydanında düzenlenen mitingde halka seslendi.

Bakan Yılmaz ve Yıldırım, Ak Parti iktidarının çalışmalarını anlatarak ilçe halkından seçimlerde destek istedi. Yılmaz ve Yıldırım daha sonra Akıncılar İlçesi’ne geçerek ilçe meydanında toplanan yaklaşık 150 kişiye seslendi. Bakan Yılmaz buradaki konuşmasında, AK Parti’nin her alanda Türkiye’ye çağ atlattığını ve ülkenin geçmişten daha zengin olduğunu ifade etti.

"BUNLARIN SİCİLİ DÜZGÜN DEĞİL"

Binali Yıldırım ise, şöyle dedi:

"7 Haziran seçimlerinin ne anlama geldiğini siz benden iyi biliyorsunuz. 2 aydır herkesi dinliyorsunuz. Millet müjdede, vaatte yarışa girdi. Birisi ben bin 500 lira vereceğim diyor. Öbürü bin 600 vereceğim diyor. Diğeri hızını alamıyor bin 800 vereceğim diyor. Biri de vitesten atıyor, 5 bin vereceğim diyor. Verin, elinizi tutan mı vardı bugüne kadar. Kaval elin yel Allah’ın, üfle Kılıçdaroğlu üfle. Parayla mı? Bırakın vermeyi de mevcutu da elinizden alırlarsa şaşırmayın. Bunların öyle bir şansı yok. Çünkü hiçbir zaman milletin oylarıyla iktidar olamadılar. Tek parti dönemi zaten malum. Ondan sonra hep ihtilallerin, hep vesayetin arkasına sığınarak birilerini kullanarak iktidarı ele geçirmeye çalıştılar. Millet bunları biliyor. Bunların sicili düzgün değil. Sicilleri düzgün olmadığı içinde söylediklerini kıymeti yok. Ak Parti yapacaklarını anlatmıyor. Yaptıklarını anlatıyor."

"AK PARTİ KOALİSYON YAPMAZ"

Yılmaz ve Yıldırım daha sonra Suşehri İlçesi’ne geçerek kaymakam Kadir Perçi’yi makamında ziyaret ettikten sonra burada Ak Parti ilçe teşkilatı tarafından düzenlenen mitingde halka seslendi. Burada konuşan Binali Yıldırım imuhalefet partilerinin koalisyon planları yaptığını ve buna Ak Parti’yi de dahil ettiklerini ifade ederek, "Ak Parti sizinle koalisyon yapmaz kardeşim. Ülkede koalisyon yok. Ak Parti gümbür gümbür geliyor. Daha da güçlü geliyor. Çünkü Ak Parti’ye gelecek yıllarda daha fazla sorumluluk düşüyor" dedi.

YORUMLAR 3
  • Kemal 8 yıl önce Şikayet Et
    Binali bey bize biraz döneminizdeki TCDD ihalelerinden bahseder misiniz lütfen.
    Cevapla
  • alibaba 8 yıl önce Şikayet Et
    akp hüdapar ile koalisyon yapmalı diyecem ama onlarında sayıları çok az. şahsen akp olmasa ikinci tercihim hüdapardır.
    Cevapla
  • Hungaria 8 yıl önce Şikayet Et
    bu adam K belgesinin mucidi , k belgesi yok diye milyar milyar ceza ödedik
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Erdoğan'dan son dakika emekli maaşı açıklaması: Masaya yatıracağız!
Konser saldırısının arka planı! Rusya ile Türk Dünyası'nı savaştırmak istiyorlar