Akdağ: Kılıçdaroğlu özür dilemeli

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, dünden bugüne sağlık alanında yaşanan değişimi anlatırken Kılıçdaroğlu'nu özür dilemeye çağırdı.

Akdağ: Kılıçdaroğlu özür dilemeli
Akdağ: Kılıçdaroğlu özür dilemeli
GİRİŞ 03.06.2015 15:34 GÜNCELLEME 03.06.2015 15:34
Bu Habere 6 Yorum Yapılmış

2002'den önce vatandaşların hastanelerde çok büyük zorluklar yaşadığını hatırlatan Akdağ, "Bugün 78 milyon insanımızın, tüm hastanelerden istifade edebileceği bir sistem oluşturduk" dedi.

ÇOCUK CENAZESİ AİLEYE VERİLMEDİ

Bir yeşil kartlı hasta düşünün, ilacını bulamıyorsunuz 2 buçuk senedir tedavi ettiğiniz bir lösemi hastası. Ben yıllarca kan hastalarını ve kanserli çocuk hastalarını tedavi etmeye çalıştım. İki buçuk sene tedavi etmişsiniz ve bir ilacını bulamadığınız için hayatı kaybediyor. Siz tabii ki aileye fark ettirmiyorsunuz, onları mümkün olduğu kadar teskin ediyorsunuz sonra bir köşeye çekilip siz de ağlıyorsunuz. Başka yapabileceğiniz bir şey yok. Yeni doğmuş bebek cenazesini morga koyuyorlar, babası parasını ödeyemediği için cenaze aileye verilmiyor. Önceki yıllara gidince de hatırlıyorum aile size geliyor ‘Hocam ne olursunuz, ocağınıza düştük bebeğimizi verin’ bilmiyorlar ki bizde onlarla birlikte sistemin kurbanıyız. Elimizden bir şey gelmez ki.  Doktorun elinden ne gelir, hemşirenin elinden ne gelir? Böyle bir Türkiye devralmıştık bir AK Parti olarak.

KILIÇDAROĞLU ÖZÜR DİLEMELİ

Onun için Sayın Kılıçdaroğlu şunlara izahat getirmeli. Çıkıp da ulu orta ipe sapa gelmez vaatlerde bulunacağına ‘Ben Kemalim, ben adım Kemal garantisi bu işlerin benim’ diyeceğine insan şunları seyredince herhalde birazcık yüzü kızarır . En azından Türk halkından  özür dilemeliler.

AİLE HEKİMLİĞİNE KARŞI ÇIKIYORLARDI

Bütün bu arızaları düzelttiğimiz yıllarda, hastaneleri bir çatı altına almaya çalıştığımız yıllarda muhalefet partileri, başta ana muhalefet partisi olmak üzere, Sayın Kılıçdaroğlu o zaman Plan Bütçe Komisyonunundaydı, karşı çıktılar. Biz vatandaşın muayenehanelerde sefil olmasını önleyecek tam gün yasasını getirdiğimizde karşı çıktılar. Aile hekimliğini getirdiğimiz zaman karşı çıktılar.

Biz bugün 78 milyon insanımızın bütün hastanelerden istifade edebileceği bir sistem oluşturduk ve bunu güçlü AK Parti hükümetleri ile yerine getirdik.

Eski Sağlık Bakanı Recep Akdağ, dünden bugüne sağlık alanında yaşanan değişimi A Haber'e anlattı.

YORUMLAR 6
  • a.gün 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah sn Recep Akdağ'dan razı olsun. yaptıklarınızı unutanlar nankördür.
    Cevapla
  • vatandaş 8 yıl önce Şikayet Et
    dilemez çünkü bunları sadece adı halk gerisi boş laf kendileri bu millet için asla kafa yormazlar...7 haziranda bir ŞAMAR daha yiyecekler...
    Cevapla
  • Kerim Tunç 8 yıl önce Şikayet Et
    Bence gelmiş ve geçmiş en başarılı bakan.AKP hiçbir şey yapmasaydı sadece sağlık alanında yaptıkları yeterli.Hakkını yemek lazım.Allah sn Recep Akdağ'dan razı olsun.Allah onu iki cihanda aziz kılsın.Allah O'nu Cennetine hapsetsin.
    Cevapla
  • eyt 8 yıl önce Şikayet Et
    ALLAH Razı olsun bakanım. demekki neymiş chp karşı ise o iş vatandaşın hayrına imiş. uzun uzun düşünmeye gerek yok hayırmı şermi diye
    Cevapla
  • karagöz 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah razı olsun...Sayın Cumhurbaşkanımızdan ve ekibinden...hastanelerin o eski halini çok iyi biliyorum...daha yeni arkadaşlarla konuştuk...bilmeyenlere eski durumları anlattık...hayretler içinde kaldılar...öyle dışarıdan boş boş konuşmak kolay...o bir ambulansın ne kadar masrafı var...o ilacın ne kadra masrafı oluyor...onlar biliyormu acaba...davulun sesi uzaktan hoş gelir...
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
WhatsApp'a ağır suçlama! Şoke eden Gazze iddiası
Çaldıkları motor başka hırsızlar tarafından çalındı!