Ak Parti'de balkon konuşması hazırlığı

Ak Parti'nin yeniden tek başına iktidar ihtimali konuşulurken Başbakan Davutoğlu'nun seçim akşamı balkon konuşması yapması bekleniyor.

Ak Parti'de balkon konuşması hazırlığı
Ak Parti'de balkon konuşması hazırlığı
GİRİŞ 03.06.2015 18:29 GÜNCELLEME 03.06.2015 18:29
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

7 Haziran seçiminin ardından Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın genel başkanlığı döneminde klasikleşen "balkon konuşması"nın Başbakan Ahmet Davutoğlu tarafından da yapılması bekleniyor.

Ak Parti'de pazar günü gerçekleşecek milletvekilleri genel seçimlerinden tek başına iktidar çıkması olasılığı güçlü olarak değerlendirilirken, "balkon konuşması"nın da yapılması planlanıyor.

Konya'dan gelecek Davutoğlu, seçim mitinglerine cumartesi günü önce Antalya ardından da Konya ile devam edecek.

Davutoğlu, Konya mitinginin ardından geceyi Konya'daki evinde geçirecek. Oyunu da Konya'da kullanacak olan Davutoğlu'nun akşam saatlerinde Ankara'ya gelmedi bekleniyor. Erdoğan'ınBaşbakanlık ve Ak Parti Genel Başkanlığı dönelimlerinde genel, yerel ve Cumhurbaşkanlığıseçim zaferlerinin ardından klasikleşen, "balkon konuşması" geleneğini Davutoğlu'nun da sürdürmesi bekleniyor.

Bunun için Ak Parti Genel merkezindeki hazırlıklar da başlarken Davutoğlu'nun Konya'dan Ankara'ya gelerek seçim sonuçlarının ardından balkondan bir konuşma yapması bekleniyor. Davutoğlu'nun Konya'dan ayrılmadan önce de bir konuşma yapacak ancak bu konuşma kısa ve dar bir çerçevede olacak. Başbakan'ın iktidar olmaları halinde vereceği önemli mesajlar ve yeni döneme dair işaretlerin ise balkon konuşmasıyla verilmesi planlanıyor.

Kafamda demlerim

Davutoğlu daha önce katıldığı bir tv programında, "balkon konuşması düşünüyor musunuz" sorusuna, "Ben her konuşmayı kafamda demlerim. İnşallah gerekir de güzel bir hitapta bulunuruz" yanıtını vermişti.

KAYNAK: MİLLİYET
YORUMLAR 5
  • nail erdoğen 8 yıl önce Şikayet Et
    İnşallah Türkiye kazanacak. Millet eğilmez AKP yenilmez içerde ve dışarda kirli oyunlar oynanıyor ama helal süt emmiş namuslu onurlu şerefgli dürüst insanlarımız sayesinde şeytanın bacağını kıracağız
    Cevapla
  • cem can 8 yıl önce Şikayet Et
    inşallah şerefli onuncu galibiyetimizin konuşmasını izler aksaraya rahat ol paşam reisim türkiye seni çok seviyor mesajını vereceğiz
    Cevapla
  • Yolcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bir söz vardır " en kötü devlet,devletsizlikten iyidir" Bende diyorumki "en kötü tek başına iktidar olan hükümet,en iyi koalisyondan iyidir" İnşallah ak parti tek başına iktidar olur ve balkon konuşmasını keyifle izleriz..
    Cevapla
  • yanlız akp 8 yıl önce Şikayet Et
    çok güzel bir yorum gerçekten bu seçmenlerin aklına geliyormu acaba cumhurbaşkanımızın dediği gibi bazı kimseler koalisyon yıllarını özlemiş
    Cevapla
  • Osman 8 yıl önce Şikayet Et
    Hoca sen kafani yorma fazla isin sahibi konusmasini hazirlamistir zaten...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Bakan Tunç'tan mülakat açıklaması: Büyük bir yalan...
Ronaldo eski takımını borçlu çıkardı! Servet değerinde tazminat