PKK'dan AK Partili başkana şok tehdit!

PKK'lılar tarafından kaçırılarak darpedilen Ak Parti Karayazı İlçe Başkanı Servet Tutkun ailesi üzerinden tehdit edildiğini söyledi.

PKK'dan AK Partili başkana şok tehdit!
PKK'dan AK Partili başkana şok tehdit!
GİRİŞ 06.06.2015 14:54 GÜNCELLEME 06.06.2015 14:54
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

AK Parti Erzurum İl Başkanı Fatih Yeşilyurt, partisinin Karayazı İlçe Başkanı Servet Tutkun'un, terör örgütü PKK mensuplarınca kaçırılarak darbedildiğini, aracının gasbedildiğini ve beş saat alıkonulmasının ardından serbest bırakıldığını bildirdi.

Yeşilyurt, AA muhabirine yaptığı açıklamada, Tutkun'un dün akşam PKK tarafından kaçırıldığını ve geç saatlerde bırakıldığını söyledi.

İlçe başkanının aracının gasbedildiğini ifade eden Yeşilyurt, "Başkanımız daha sonra başka bir araçla ilçe merkezine bırakıldı. Para cezası ve ailesiyle tehdit etmişler. 'İstifa etmediğin takdirde 50 bin lira ceza, arabana el konuldu, aileni de düşün' diye tehdit etmişler. Elleri bağlanıp, tekmelenerek darbedildi. Hastanede tedavisi sürüyor" diye konuştu.

Tutkun'un bir mezraya götürüldüğünü belirten Yeşilyurt, şunları kaydetti:

"Kaçırıldıktan dört-beş saat sonra bırakıldı. Bunlar bizi yıldıramaz. Biz insanımızın sağduyusuna güveniyoruz. Özellikle böyle risk olan bölgelerde kesinlikle bütün okullarda güvenlik güçlerinin sandığa en yakın noktada bulunacağı, kanunsuz durumlara müdahale edeceği bilinsin. Geçtiğimiz günlerde Köprüköy'de, Tekman'da buna benzer baskılar oldu. Tehdit etmeler, ev ev dolaşılıp, 'buradan AK Parti'ye oy çıkmayacak' diye tehditler oldu. Bizim birkaç meclis üyemizi bu şekilde tehdit ettiler."

YORUMLAR 29
  • Kemal Tutkal 8 yıl önce Şikayet Et
    Kimlerin ÖZÜR Dilemesi Gerektiği Olaydan Belli, İkiyüzlülükle Siyaset Yapmak Kimlere Has Durum Olduğuda Belli.
    Cevapla
  • yolcu 8 yıl önce Şikayet Et
    Paralel medya ve doğan medyasından bu olayla ilgili tık yok. Aynı olay HDP li bir kişiye yapılsaydı ortalığı ayağa kaldırırlardı.
    Cevapla
  • Zaza23 8 yıl önce Şikayet Et
    pkk Doğu ve Güney doğu halkını tehdit ederek oy toplamamış olsa Akp yüzde 95 oy alır. keşke halkın güvenliği ciddi manada sağlanmış olsa. o zaman göreceksiniz ki Akp yüzde 55-60 arası oy alacaktır. Akp'nin oylarına yazık oluyor...
    Cevapla
  • xxxx 8 yıl önce Şikayet Et
    anca tehdit ederler
    Cevapla
  • hayr 8 yıl önce Şikayet Et
    5 saat tutulmak o insanı ömür boyu etkileyecek özgürlüğüne müdahaledir. karşı taraf hayatta oldukça bu insan özgür değildir.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Sergen Yalçın'dan Beşiktaş yönetimine mesaj! Geri dönecek mi?
Etiketlerde bir devrin sonu, Erdoğan duyurmuştu! Artık fiyatları onlar belirleyecek