Düzce'de 3 milletvekilini de Ak Parti çıkardı

DÜZCE'de, Ak Parti 3 milletvekilliğini de kazandı. Faruk Özlü ve Ayşe Keşir ilk defa, Fevai Arslan ise ikinci defa milletvekili oldu.

Düzce'de 3 milletvekilini de Ak Parti çıkardı
Düzce'de 3 milletvekilini de Ak Parti çıkardı
GİRİŞ 07.06.2015 20:57 GÜNCELLEME 07.06.2015 21:01
Bu Habere 1 Yorum Yapılmış

Düzce'de 25'inci dönem milletvekilliği seçimleri sonuçlarına göre Ak Parti 3 milletvekilliğini de kazandı. Ak Parti'de Faruk Özlü ve Ayşe Keşir ilk defa, Fevai Arslan ise ikinci defa milletvekili seçildi.

Milletvekili seçilen 53 yaşındaki Faruk Özlü, Yıldız Teknik Üniversitesi'nde araştırma görevlisi olarak çalışma hayatına başlarken, Savunma Sanayi Müsteşar Yardımcılığı görevinde bulundu.

Evli, 2 çocuk babası Faruk Özlü, İngilizce biliyor. İkinci kez milletvekili seçilen işadamı 49 yaşındaki Fevai Arslan, lise mezunu olup, evli ve 3 çocuk babası. 48 yaşındaki Ayşe Keşir, İstanbul Üniversitesi Basın Yayın Yüksek Okulu mezunu olup, dergilerde ve televizyonlarda görev yaptı.

Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığı'nda bakan danışmanı olarak görev yapan Ayşe Keşir evli ve 3 çocuk annesi olup, İngilizce ve Arapça biliyor.

AK PARTI MILLETVEKILI FARUK OZLU, DAHA ONCE SAVUNMA SANAYI MUSTESAR YARDIMCILIGI GOREVINDE BULUNDU.FOTO-DUZCE-DHAAK PARTI DUZCE MILLETVEKILI FEVAI ARSLAN, IKINCI DEFA MILLETVEKILI SECILDI.FOTO-DUZCE-DHAAK PARTI DUZCE MILLETVEKILI AYSE KESIR, DAHA ONCE AILE VE SOSYAL POLITIKALAR BAKANLIGI'NDA BAKAN DANISMANI OLARAK GOREV YAPTI.FOTO-DUZCE-DHA

KAYNAK: DHA
YORUMLAR 1
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    AKP için büyük başarı...
    Cevapla
DİĞER HABERLER
İsrail İran'a saldırdı! Türkiye'den son dakika açıklaması
Merkez Bankası anketi açıkladı: İşte yıl sonu dolar ve enflasyon tahmini