AK Partili aday istifasını verdi

AK Parti Bingöl 3. sıra milletvekili adayı Feyzi Berdibek, "Bu başarı HDP'nindir, bizim başarımız yoktur." diyerek istifa etti.

AK Partili aday istifasını verdi
AK Partili aday istifasını verdi
GİRİŞ 08.06.2015 08:05 GÜNCELLEME 08.06.2015 08:05
Bu Habere 13 Yorum Yapılmış

Adalet ve Kalkınma Partisi Bingöl 3. sıra milletvekili adayı Feyzi Berdibek, seçim sonuçları açıklanmadan  istifa ettiğini açıkladı.

"İKİLİ OYNAYANLARIN HEPSİNE YAZIKLAR OLSUN, BU BAŞARI HDP'NİNDİR"

Oy sayma işlemi devam ederken HDP'lilerin 'Tehdit var' söylemlerine tepki gösteren AK Parti 3. sıra milletvekili adayı Feyzi Berdibek, Hükümet Caddesi üzerinde bulunan seçim irtibat bürosunda halka hitap etti. Berdibek, " 'HDP'liler tehdit ediyor' diyorlar, arkadaş HDP'liler dağda tehdit etti. Şehir merkezinde kim sizi tehdit etti. Kim geldi size müdahale etti. Kim geldi sandıkta elinizi tuttu da oyunuzu elinizden aldı. Ben bu konuda ikili oynayanların hepsine yazıklar olsun diyorum. Hepsine yazıklar olsun diyorum, ben vekil falan da değilim istifa ediyorum. Vekilliği de reddediyorum, kimsenin de hakkını gasp etmiyorum. Vekil falan da değilim, ben buradan HDP'nin başarısını kutluyorum. Bu başarı HDP'nindir, bizim başarımız yoktur." dedi.

YORUMLAR 13
  • osman 8 yıl önce Şikayet Et
    gemiyi ilk terk edenlerden..
    Cevapla
  • misafir. 8 yıl önce Şikayet Et
    1974 ten beri bu davanın içindeyim. Bir kez olsun fikrimi sormadılar. Gelipte derdin ne diye sormadılar. Ben bu davayı karşılıksız sevdim. Ama böylelerini gördükçe tiksiniyorum. Ak parti aday seçiminde çoook hatalar yapıyor. Bir bayan milletvekili adayı vardı şimdilerde seçildi o da. Yüz surat sirke satıyor dava dersen hak getire, sadece kariyerine sebep aday yaptılar. Gemiyi ilk terk edeceklerden o da.
    Cevapla
  • hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    millet vekili seçilse idi istifa etmezdi ak parti artık kendine halkına hizmet edecek insanları seçsin dayatmacı liste ile olmaz bu ve bunu gibilerine güvenemen yarın satarlar
    Cevapla
  • akıl hazinedir 8 yıl önce Şikayet Et
    Doğuda ak partiyi batıran bunun gibi adaylar oldu yazıklar olsun
    Cevapla
  • Erdoğan gunulusu 8 yıl önce Şikayet Et
    Bizsenin gibi gemiyi terk edenleri ayikliyacagiz inşallah
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Manipülasyonun havada uçuştuğu günlerde hatırlamak ve unutmamak kadar değerli ne olabilir
İsrail'i korku sardı! Yaptırımlar gelebilir - Gazete manşetleri