Saadet'ten ilk seçim hezimeti yorumu!

Seçime BBP ittifakıyla giden ve yüzde 2,4 oy alan Saadet Partisi, Başkanlık Divanı'nı toplayarak seçim sonuçlarını masaya yatırdı.

Saadet'ten ilk seçim hezimeti yorumu!
Saadet'ten ilk seçim hezimeti yorumu!
GİRİŞ 11.06.2015 11:49 GÜNCELLEME 11.06.2015 15:59
Bu Habere 104 Yorum Yapılmış

Genel Başkan Mustafa Kamalak'ın başkanlık ettiği toplantıda seçim sonuçları detaylı bir şekilde konuşuldu. Toplantı sonrası yapılan açıklamada seçimlerin ağır bir kamplaşma, kutuplaşma ve imkânlar açısından adaletsiz bir ortamda gerçekleştiği savunuldu.

Açıklamada, “Meclis'te bulunan üç parti trilyonlarca devlet yardımı ile kampanya yürütmüş; iktidar partisi bununla da yetinmemiş devletin tüm imkânlarını seferber etmiştir. Devlet imkânları bu seçimde hem Başbakan hem de bir parti başkanı gibi Cumhurbaşkanı tarafından kendi propagandaları için sınırsız şekilde kullanılmıştır. İktidarın her türlü muhalefeti yok etme, kendi içinde eritme politikasının sonucu olarak partimiz ve gönüldaşlarımız yoğun bir şekilde haksız ve dürüst olmayan propagandalar ile karşı karşıya kalmıştır. Bu adaletsiz ortam içinde, hukuken kamu yayıncılığı yapması gereken TRT ve havuz medyası tarafından iktidar partisine sınırsız yer ve zaman ayrılmış, Saadet Partimiz ise bütünüyle yok sayılmış, adeta medyanın suskunluk sarmalında kalarak mesajlarımız kamuoyuna duyurulmamıştır.” denildi.

YORUMLAR 104
  • metin 8 yıl önce Şikayet Et
    Allah iki başkanımızdan da razı olsun. Bizim davamızdan yana bir sıkıntımız yok. meclise giremedik sonuçları rabbim hayırlara tevdi eyler inşallah.
    Cevapla
  • yasin korkmaz 8 yıl önce Şikayet Et
    mahkemeyle patenti alinmis bir partinin liderisin, bari cok konusmayin da batmayin
    Cevapla
  • Ömer Toy 8 yıl önce Şikayet Et
    Hak dilinden anlamayan,Halka himmet sunabilmez;Devlet soylu küheylandır, Muhannesler binebilmez.
    Cevapla
  • Ömer Toy 8 yıl önce Şikayet Et
    Vatan, bayrak, millet aşkı,Üflemekle sönebilmez.Eğer öyle sönebilse,Dünya böyle dönebilmez
    Cevapla
  • Ömer Toy 8 yıl önce Şikayet Et
    Aşk bir özge ateştir ki,Her ocakta yanabilmez;Gönüldür aşkın ocağı,Her kuş varıp konabilmez,Varıp anda konan kuşun,Eti asla yenebilmez
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Devlet Bahçeli: İran-İsrail gerilimi tiyatrodur
Ölüme neden olan ihmaller zincirine CHP'den pişkin destek!