CHP'den itiraf!: Emekliler bize oy vermedi

CHP Milletvekili Fikri Sağlar seçimden 4 gün sonra. maaş ve ikramiye vaatlerine rağmen emeklilerin kendilerine oy vermediğini itiraf etti.

CHP'den itiraf!: Emekliler bize oy vermedi
CHP'den itiraf!: Emekliler bize oy vermedi
GİRİŞ 12.06.2015 06:48 GÜNCELLEME 12.06.2015 11:47
Bu Habere 43 Yorum Yapılmış

CHP Mersin Milletvekili Fikri Sağlar, seçmende CHP'ye ilişkin güvenilirlik sorunu bulunduğunu söyleyerek, 11 milyon emekli için ciddi vaatlerde bulunmalarına rağmen emeklilerin 4'te 1'inin bile kendilerine oy vermediğini söyledi. Sağlar, CHP'nin parlamentoda sahip olduğu 132 sandalyenin de başarı olarak görülmemesi gerektiğini kaydetti.

Sağlar, bir partilinin, 'CHP'nin bu seçimde aldığı 132 milletvekili ve bu sonucu bir başarı olarak değerlendiriyor musunuz?' sorusuna, "Tabi aslında bu bir başarı değil. Bir tek başarı vardır, o da tek başınıza iktidar olmaktır. Seçimi birinci parti olarak bitirmektir" diye cevap verdi.

EMEKLİLERİN 4'TE 1'İ BİLE OY VERMEDİ

Seçimlerin genel bir değerlendirmesini de yapan Sağlar, şunları söyledi:"Bu seçimden benim okuduğum, yurttaşlarımız tek başına hiç kimseye iktidar olma görevi vermedi. 'Sen ana muhalefet partisi ol, ama siz üçünüz koalisyon kurun' dedi. Hiç biri bir başkası olmadan hükümet olamıyor. Bu, demokrasinin gereği. Evet, biz yüzde 25 aldık. 2011 seçimlerine göre daha da geriledik aslında. Ama bunun tartışılacağı yer burası değil. Hükümet kurulduktan sonra CHP kendi içinde bir değerlendirme yapar, bir öz eleştiri yapar. Öte yandan, 11 milyon emekli için ciddi bir vaatler verdik ancak buna rağmen emeklilerin bırakın yarısını 4'te 1'i bile CHP'ye oy vermedi. Bunun sebeplerini araştırırsak bana göre en başta güvenilirlik sorunu çıkar. Nedeni de yereldeki küçük kaprislerdir."

YORUMLAR 43
  • YUSUF 8 yıl önce Şikayet Et
    Halkın boş vaatlere karnı tok artık.
    Cevapla
  • olumune 8 yıl önce Şikayet Et
    Alkışlar bnlar daha asıl geziyi görmedi ülke bnların eline kalcaksa vay halimize olumune r.t.e
    Cevapla
  • FURKAN 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu Da Çarkçı Fikri Bayramda İkramiye Vermemek İçin U Dönüşleri Başladı
    Cevapla
  • abdullah kul 8 yıl önce Şikayet Et
    bize oy vermeyen halka boy vereceğiz emekli zaten bize oy vermedi emekliye zam falan yok aldığı zaten yetiyordu fazla parayı ne yapacaklar
    Cevapla
  • İbrahim 8 yıl önce Şikayet Et
    Neden acaba ? İhtiyacı olduğu halde, 13 yıldır ekonomik olarak unutulduğu halde, Ak Parti hükümeti'nin sadece 1000 TL'nin altındakini emekli olarak gördüğü halde niçin size oy vermediler? Çünkü size güvenmiyorlar, Siz halkın istediğini değil, kendi isteklerinizi halka dayatıyorsunuz da ondan.
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
Fenerbahçeli eski yıldız, 'oruç' açıklamasıyla gönülleri fethetti!
Muhittin Böcek'in tek kozu CHP seçmenini bile irite ediyor