Atalay'dan flaş çözüm süreci açıklaması

Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay çözüm sürecinin seçimden sonraya bırakılmasının yanlış olduğunu söyledi.

GİRİŞ 14.06.2015 13:27 GÜNCELLEME 14.06.2015 18:17
Bu Habere 29 Yorum Yapılmış

Kanal 7 Ankara temsilcisi Mehmet Acet'in sunduğu Başkent Kulisi Programına katılan Başbakan Yardımcısı ve Ak Parti Sözcüsü Beşir Atalay çözüm süreci ile ilgili çok çarpıcı bir açıklamalarda bulundu.

Çözüm sürecini seçimden sonraya bırakmak yanlıştı…

Çözüm sürecine değinen Beşir Atalay; “Partimizin politikasıdır orda gerekçeleri bir yana bırakıyorum ama benim kendi şahsi görüşüm olarak söylüyorum bunu. Parti adına her şey planlanmış ve iyi giderken, artık nerdeyse silah bırakma ile ilgili son adımlara doğru gelmişken, seçim öncesi sürecin bir anlamda seçim sonrasına erteleniyor gibi bir hava verilmesi veya durdurulması olumsuz bir hava oluşturmuş olabilir” dedi.

KAYNAK: HABER7
YORUMLAR 29
  • ihsan 8 yıl önce Şikayet Et
    Çözüm sürecini bölge halkı bitmiştir. Çözüm ve o bölgeye yatırımlar durdurulmadır. Onların anladığı dilden misliyle cevap verilmelidir. Taki bunu anlayana kadar.
    Cevapla
  • Karadeniz 8 yıl önce Şikayet Et
    Ne ilginç.çözüm sürecini başlatan AKP .kaymağını yiyen HDP.hdp çözüm sürecinden karşı.siz birşey anladınızmı?güney Doğu nedir bu nankörlük.
    Cevapla
  • hakan 8 yıl önce Şikayet Et
    neymiş beaa cözemediniz gitti....akp ye de hep oy kybettirdiniz..sayın beşir atalay siz inanıyormusunuz pkk nın silah bırakacağına......inanmıyorsunuz öyleyse anlamı yok.....
    Cevapla
  • Hasan 8 yıl önce Şikayet Et
    Hala çözüm süreci diyor hele... Bu kadar mı önünü göremez bir insan? Sen gel doğuya 1 sene yaşa. Oralardan bir şey göremezsin sayın bakan. Görseydin zaten bu kadar oy kaybetmezdin doğudan. Zorla ülkeyi bölecekler. Neymiş? Efendim silah bırakmanın arefesine gelinmişmiş... Yazıklar olsun...
    Cevapla
  • Ali 8 yıl önce Şikayet Et
    Teröristle silah elindeyken müzakere değil mücadele edilir sayın atalay..
    Cevapla
Daha fazla yorum görüntüle
DİĞER HABERLER
İsmail Kartal ve futbolculardan, 'Ligden çekilme' önerisine flaş cevap!
CHP adayı istifa edip AK Parti'ye geçti: CHP mitingini DEM'e sattılar