MHP'li vekil ''dayak attı'' iddiası

MHP’den milletvekili seçilen Tevfik Topçu tarafından dövüldüğünü iddia eden Beytullah Maviçiçek, Savcılığıa suç duyurusunda bulundu.

MHP'li vekil ''dayak attı'' iddiası
MHP'li vekil ''dayak attı'' iddiası
GİRİŞ 29.06.2015 13:46 GÜNCELLEME 29.06.2015 13:46
Bu Habere 5 Yorum Yapılmış

Olayın 24 Haziran günün merkez Nilüfer İlçesi Üçevler Mevkii’ndeki bir çay bahçesinde meydana geldiğini iddia eden Beytullah Maviçiçek, Cumhuriyet Başsavcılığı’na verdiği dilekçede olayı anlattı. Kendisinin ülkücü görüşü benimseyen bir kişi olduğunu belirten Maviçiçek, 7 Haziran'da yapılan seçim öncesi sosyal paylaşım sitesinden MHP Genel Sekreteri İsmet Büyükataman'ı bir kaç kez eleştirdiğini açıkladı.
 
Olay günü çay bahçesinde otururken, MHP'de geçmiş dönemde il başkanlığını yapan ve 7 Haziran tarihindeki genel seçimlerde partisinden 3'üncü sıra milletvekili seçilen Tevfik Topçu’nun da kızı ve bir başka kadınla geldiğini, yanlarından geçip bir masada oturduklarını kaydeden Maviçiçek, şunları söyledi:

'ARABAMA BİNİP UZAKLAŞTIM'
 
"Bir dakika sonra kendisi masamıza geldi. Ben de ayağa kalkarak milletvekili seçildiği için elimi uzattım ve 'başkanım hayırlı olsun' dedim. Kendisi o esnada bana, İsmet Büyükataman'ı kastederek, 'Başkanım aleyhinde nasıl konuşursun lan!' diyerek bir yumruk ve kafa vurdu. Hemen yanımızdakiler bizi ayırdı. Ben de olayın büyümesini istemediğim için arabama binip uzaklaştım." 
 
Maviçiçek dilekçesinde, Topçu’nun bu saldırının ardından kendisine sosyal medyadan tehdit ve hakaret içeren mesajlar gönderdiğini de öne sürerek, can güvenliğinin olmadığını kaydetti. 
 
Tevfik Topçu ise  Maviçiçek’in iddialarıyla ilgili sorusu üzerine, "Bu iddialar doğru değil. Beni ilgilendiren bir durum değil" dedi.

YORUMLAR 5
  • ünsal özcan 8 yıl önce Şikayet Et
    gayet normal bir durum mhp bu işleri iyi bilir
    Cevapla
  • Akp 8 yıl önce Şikayet Et
    AKP -MHP koalisyonu olacak ya şimdiden başladılar. Allah yardımcımız olsun.
    Cevapla
  • kabuzer 8 yıl önce Şikayet Et
    Hele bir de iktidara gelsinler Kuzey kore başkanını arar hale gelirsiniz.
    Cevapla
  • h.beylerbeyi 8 yıl önce Şikayet Et
    mhp li bir vekil icin normal
    Cevapla
  • Sabrimert 8 yıl önce Şikayet Et
    Eli tesbihli abiler yine sahnede
    Cevapla
DİĞER HABERLER
CHP kurultayı iptal edilebilir! Delege tezgahı ortaya çıkıyor
CHP'li anketçi açıkladı! CHP kendi adayının kuyusunu kazıyor! O ilçe adayına çekil baskısı