Kılıçdaroğlu ile görüşen Baykal'dan ilk açıklama

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu, parti grubuyla bugün basına kapalı olarak bir toplantı gerçekleştirdi.

 Kılıçdaroğlu ile görüşen Baykal'dan ilk açıklama
Kılıçdaroğlu ile görüşen Baykal'dan ilk açıklama
GİRİŞ 03.07.2015 14:47 GÜNCELLEME 03.07.2015 14:47
Bu Habere 3 Yorum Yapılmış

TBMM Başkanlık Divanı'nın CHP'li temsilcilerinin belirlenmesi amacıyla yapılan toplantıda 1 TBMM başkanvekili, 1 idare amiri ve 2 kâtip üye belirlenecek.

Kılıçdaroğlu toplantıya CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ile birlikte geldi. Kılıçdaroğlu basın mensuplarına herhangi bir açıklama yapmadı.

CHP Antalya Milletvekili Deniz Baykal ise "Arkadaşlara ve genel başkana teşekkür ettim." dedi. Bir gazetecinin, "Görüşme talebi kimden geldi?" sorusuna, Baykal, "Evet. Ben teşekkür etmek istedim." cevabını verdi.

KAYNAK: İHA
YORUMLAR 3
  • Mustafa 8 yıl önce Şikayet Et
    Bu yoruma gönülden katılıyorum
    Cevapla
  • Menderes 8 yıl önce Şikayet Et
    Selçuklu kardeşim haklısın ama Gençliğin de rahmetli Menderes in yakasına yapışıp özgürlük istiyorum diyen baykal. O dediğin işi yapmaz kardeşim.
    Cevapla
  • Selcuklu 8 yıl önce Şikayet Et
    Baykal Cumhuriyet tarihinde Ak bir sayfda yer almak istiyorsa bir firsat var önünde. Chp den 20 vekille istifa eder Ak Partiye katilir ve Hükümette basbakan yardimciligi gibi önemli bir yer alir. 4 yil icerisinde kendine yapilan koployuda cözer 4 yil sonra KK nin defterini dürer chp yi yenilikci vatana milletin deyerlerine islama ihanet etmeyen kadroya kavusturu.Bu tarihi firsat Ihanete ugramis Baykalin önünde..
    Cevapla
DİĞER HABERLER
Şampiyon hoca Arda Güler'e talip oldu! Real Madrid de sıcak bakıyor
Vatandaşa önemli altın uyarısı: 'Kuyumcular bile satıyor'